fbpx
De ce cineva n-a reusit sa-si vanda consola de jocuri PS5

De ce cineva n-a reusit sa-si vanda consola de jocuri PS5

Un individ care incerca sa-si vanda consola de jocuri PS5 de la compania Sony din Japonia pe un site de anunturi a descoperit ca intentiile “cumparatorului” nu erau cele la care se gandea vanzatorul. Acel individ nu a reusit sa-si vanda consola Sony PS5, pentru ca intentia celeilalte persoane nu era sa o cumpere.

Dispozitivul de gaming PlayStation 5 de la compania Sony din Japonia e foarte ravnit in acest moment. Brandul si reputatia PlayStation, pe langa recenziile pozitive ale lui PlayStation 5, au dus la vanzari impresionante.

CITESTE SI:  Ce trebuie sa stii despre refresh-ul de 90Hz al smartphone-ului OnePlus 7 Pro

Dar din cauza deficitului global de cipuri, cererea depaseste oferta. De aceea, bisnitarii se aprovizioneaza cu console de jocuri PlayStation 5 pentru a le putea revinde la suprapret.

De asemenea, cineva care a cumparat deja un PS5 pentru sine va putea sa-l vanda mai departe fara nicio problema, pentru ca exista doritori. Acesta e cazul si unui individ care a incercat sa-si vanda dispozitivul PS5, dar care a fost impuscat.

CITESTE SI:  Ce numar urias de console Nintendo Switch au Fortnite instalat

Conform stirilor, invididul si-a listat consola de jocuri PS5 pe o platforma online de anunturi, iar un potential cumparator l-a contactat pentru a se intalni pentru tranzactie.

Atunci, cumparatorul a incercat sa-l jefuiasca cu o arma, sa-l deposedeze de dispozitiv. Individul care incerca sa vanda PS5 a fost impuscat, iar talharul a disparut.

Cu toate acestea, din fericire, conform stirilor, individul care vindea consola era in stare stabila, iar talharul nu a reusit sa dispara cu acea consola de jocuri.

CITESTE SI:  Ce rezolutie ar putea avea consola de jocuri Nintendo Switch Pro

Ce parere ai despre asta? Crezi ca e revoltator ca oamenii apeleaza la astfel de mijloace doar pentru a putea obtine o consola de jocuri, fie ea si un PS5 de la Sony? Te gandesti sa fii mai precaut in viitor cand vei incerca sa vinzi produse prin intermediul unor platforme online de anunturi?