fbpx

De ce 2 milioane de dolari vor ajunge la Nintendo

De ce 2 milioane de dolari vor ajunge la Nintendo

Conform unei noi stiri de la publicatia Torrent Freak, o suma de 2 milioane de dolari va ajunge la compania de jocuri Nintendo din Japonia. Exista motive pentru care compania japoneza va primi acesti bani. Pe langa asta, cel care plateste aceasta suma va trebui sa se confrunte si cu alte lucruri.

Nintendo a acceptat o solutionare de 2 milioane de dolari in procesul sau de proprietate intelectuala impotriva unui site web denumit UberChips, conform documentelor instantei obtinute de Torrent Freak.

CITESTE SI:  Cati utilizatori americani nu stiu cine detin WhatsApp si Waze

Compania Nintendo de jocuri din Japonia a intentat un proces impotriva UberChips mai devreme in acest an intr-o instanta din Ohio, sustinand ca site-ul web a vandut produse de la grupul Team Xecuter care le permitea clientilor sa instaleze si sa joace jocuri piratate pentru consola de jocuri Switch.

Dupa ce compania de jocuri Nintendo a intentat procesul in luna mai, site-ul UberChips a fost inchis, dar Nintendo a mentinut procesul judecatoresc deschis. Proprietarul UberChips a raspuns procesului judecatoresc prin avocatul sau in iunie si a negat acuzatiile.

CITESTE SI:  Pana si cel mai ieftin procesor Intel Core 10th Gen va fi capabil de asta

Cu toate acestea, partile au reusit sa fie de acord cu o solutionare in aceasta saptamana. Pe langa plata de 2 milioane de dolari catre compania din Japonia, instanta a dispus o ordonata permanenta impotriva UberChips, ceea ce inseamna ca nu mai poate vinde produse ilegale.

De asemenea, UberChips trebuie sa distruga tot stocul ramas si sa predea numele de domeniu al site-ului web catre compania din Japonia. Acordul va trebui sa fie aprobat de un judecator.

CITESTE SI:  Cum puteau fi folositi robotii unor hoteluri din Japonia pentru ca atacatorii sa supravegheze video oaspetii

Un alt proces pe care compania de jocuri Nintendo din Japonia l-a intentat, intr-un tribunal din Seattle, impotriva mai multor inculpati anonimi care vindeau de asemenea produse Team Xecuter se afla in desfasurare. Ce parere ai despre faptul ca 2 milioane de dolari vor ajunge la compania de jocuri Nintendo de la acel inculpat?