fbpx

Cum va sarbatori un jucator Fortnite Anul Nou

Cum va sarbatori un jucator al Fortnite Anul Nou

Tyler Blevins (Ninja), streamer-ul Twitch si jucatorul celebru de Fortnite, a anuntat ca el si partenerul sau de sponsorizare vor sarbatori Anul Nou printr-o metoda foarte interesanta, am putea spune.

Jucatorul foarte apreciat al jocului Fortnite si sponsorul sau principal vor transmite un live stream de Ajunul Anului Nou din piata Times Square din New York.

Evenimentul va consta intr-o sesiune de jucat Fortnite timp de 12 ore, impreuna cu o serie de invitati notabili, in timp ce Ninja anunta Revelionul pentru diverse fusuri orare.

CITESTE SI:  O noua unealta pentru detectarea furtunilor solare ne-ar putea scapa de o situatie apocaliptica

Jucatorul Tyler Blevins aka Ninja este, fara indoiala, unul dintre cele mai populare staruri Fortnite si streameri Twitch de pe planeta. Ninja este din ce in ce mai indragit, iar acesta va gazdui o transmisie fara precedent de Ajunul Anului Nou.

Jucatorul Ninja si sponsorul sau vor emite de Ajunul Anului Nou un live stream din Times Square din orasul New York. Va fi o transmisie de 12 ore in care Ninja se va juca Fortnite cu invitatii, in timp ce “bate toba” de Anul Nou pentru diverse fusuri orare de pe glob.

CITESTE SI:  Ce nou joc VR ravnit a anuntat Valve

Publicul jucatorului de pe Twitch este format din 11 milioane de oameni si are la fel de multi urmaritori pe Instagram, pe langa 20 de milioane de abonati pe YouTube.

Multi dintre urmaritorii jucatorului de pe Twitch sunt abonati, ceea ce inseamna ca acestia platesc cel putin 5 dolari pe luna. Evenimentul se va desfasura de la ora 7PM ET pana la 7AM ET si va fi difuzat pe canalul personal de Twitch al Ninja.

CITESTE SI:  Cu ce vor fi inlocuite centralele de gaz in New York

Jucatorul se va juca Fortnite cu unii dintre amicii sai si cu niste invitati populari de Anul Nou. “Aceasta este petrecerea mea NYE Fortnite LAN suprema cu unii dintre cei mai buni amici si cu cateva surprize cu care cred ca noi, ca comunitate, ne putem distra foarte mult”, a spus acesta la TwitchCon, acolo unde a fost anuntata aceasta transmisie.