fbpx

Cum va putea fi jucat jocul Pac-Man in lumea reala

Cum va putea fi jucat jocul Pac-Man in lumea reala

Pac-Man e un joc vechi de zeci de ani si au aparut de-a lungul timpului diverse versiuni. La toamna va aparea o versiune care va putea fi jucata in lumea reala. Chiar compania Bandai Namco din Japonia lucreaza la asta.

Pac-Man este, fara indoiala, unul dintre cele mai emblematice jocuri de tip arcade existente. Si desi au aparut diverse iteratii de-a lungul anilor, ultima versiune ar putea fi una destul de interesanta.

Denumit Pac-Man Geo, noul joc anuntat de Bandai Namco duce franciza in lumea reala prin folosirea realitatii augmentate. Conform companiei din Japonia: “Acesta foloseste informatiile de drum ale aplicatiei de harti Google Maps. Prin selectarea zonei de pe harta care sa fie folosita pentru joc, jucatorii isi pot construi scena de gaming in timp real si sa descopere Pac-Man, puteri si nu numai. Prin acest serviciu, jucatorii pot juca pe o harta a lumii reale”.

CITESTE SI:  Ce ne sfatuieste Twitter inainte de a distribui tweeturi

In acest moment, exista doar descrierea, asa ca nu e clar cum va fi. Dar pare ca compania Bandai Namco din Japonia spera ca gamerii sa iasa pe strazi pentru a juca Pac-Man Geo in acelasi fel in care alti jucatori se plimba in lumea reala pentru a juca jocul de realitate augmentata Pokemon GO.

CITESTE SI:  Unde va fi construita Marea Racheta interplanetara a SpaceX

Jocul in lumea reala al companiei Bandai Namco din Japonia este programat pentru o lansare la toamna. Acesta va fi disponibil atat pe iOS, cat si pe Android. Cei interesati se pot inregistra pe pagina App Store si Play Store a Pac-Man Geo pentru a fi notificati atunci cand acesta va fi in cele din urma disponibil.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum ofera operatorul T-Mobile demonstratii pentru 5G

Ce parere ai despre asta? Crezi ca oamenii vor fi interesati sa joace jocul Pac-Man al Bandai Namco in lumea reala, la fel ca Pokemon GO? Sau esti de parere ca nu este ceva care va avea priza la public?