fbpx

Cum va fi readus jocul PUBG Mobile in India dupa ce a fost interzis acolo

Cum va fi readus jocul PUBG Mobile in India dupa ce a fost interzis acolo

Jocul PUBG Mobile a fost anterior interzis saptamana trecuta in India, pe langa alte circa 100 de aplicatii. Totusi, acum compania care produce aceste jocuri s-a gandit la o modalitate de a readuce aceasta aplicatie in acea tara. Inainte de a fi interzis, PUBG Mobile avea zeci de milioane de utilizatori in acea tara.

Saptamana trecuta, oficialii acelei tari au interzis alte 118 de aplicatii cu legaturi cu China. PUBG Mobile Lite si PUBG Mobile Nordic Map au fost incluse in aceasta interdictie.

CITESTE SI:  Cat de uimitor e Huawei Mate X - smartphone-ul pliabil al companiei chineze

Acum, compania PUBG Corporation din Coreea de Sud sustine ca exploreaza modalitati de a-si readuce aplicatiile in India. Compania sud-coreeana a fost inclusa in interdictie deoarece jocurile sale mobile sunt publicate de China Tencent.

Intr-un comunicat distribuit astazi, compania din Coreea de Sud a declarat ca nu va mai folosi Tencent Games pentru a publica franciza PUBG Mobile in India, pentru ca aplicatia sa nu mai fie interzisa. Conform TechCrunch, inainte de interdictie, acest joc avea peste 40 de milioane de utilizatori activi lunar in India, deci exista un stimulent de a readuce jocul in acea tara.

CITESTE SI:  Cum vrea Sony sa-i invete pe elevi coding si robotica

“In continuare, compania noastra isi va asuma toate responsabilitatile de publicare in aceasta tara”, a declarat compania din Coreea de Sud. “In timp ce compania exploreaza modalitati de a oferi propria experienta de joc PUBG Mobile pentru India in viitorul apropiat, compania se angajeaza pentru acest lucru prin sustinerea unui mediu de joc localizat si axat pe sanatate pentru fanii sai”.

CITESTE SI:  Smartphone-urile OnePlus 8 si Pro. Preturi si specificatii

Din iunie, acea tara a interzis 177 de aplicatii cu legaturi cu China. Ministerul Electronicii si Tehnologiei Informatiei din India declara ca interzice acele aplicatii “in interesul suveranitatii si integritatii Indiei”.

Acel minister si-a exprimat ingrijorarea cu privire la modul in care sunt utilizate si stocate datele utilizatorilor. SUA are, de asemenea in vedere, interzicerea aplicatiilor cu legaturi cu China.