fbpx

Cum sarbatoreste Rovio 10 ani de Angry Birds

Cum sarbatoreste Rovio 10 ani de Angry Birds

Compania Rovio isi propune ceva diferit pentru a sarbatori cei 10 ani de existenta ai jocului Angry Birds care se vor implini pe 11 decembrie. Ceea ce a inceput ca un joc mobil pentru iPhone-uri adictiv s-a transformat intr-un gigant multimedia in 10 ani.

Au aparut doua filme Angry Birds, jocuri de realitate virtuala si o gramada de produse fizice. Acum, impreuna cu firma de creatie Droga5, compania Rovio vrea sa le permita oamenilor sa-si canalizeze mania in viata reala cu un aparat care se numeste “Venting Machine” si care a fost amplasat in Times Square, New York City. Cei care il incearca pot primi premii.

CITESTE SI:  Noul joc Pokemon care se va lansa pe consola Nintendo Switch

Pentru a sarbatori cei 10 ani de jocuri Angry Birds, Rovio a decis sa creeze un aparat “Venting Machine” cu care iti poti canaliza mania. Ca parte a campaniei sale “Bring the Anger” pentru a sarbatori cei 10 ani de jocuri Angry Birds de la Rovio, ideea unei astfel de aparat este lucrul perfect pe care publicul l-ar putea cere dupa 10 ani.

Ceea ce e interesant e ca nu este un aparat de inalta tehnologie, ci ceva care te va rasplati pentru exprimarea furiei. Venting Machine al Rovio este disponibil in Times Square pana pe 21 noiembrie.

CITESTE SI:  Ce obstacole mai are Boeing pana ce avionul 737 Max va putea zbura din nou

Pentru a primi un premiu, trebuie sa tipi, sa ataci si sa incerci sa rastorni aparatul. Trebuie doar sa-ti canalizezi furia pe aparatul Venting Machine al companiei Rovio care a creat Angry Birds.

Deci nu ar trebui sa fie o sarcina prea dificila. Pe langa asta, unii castigatori vor primi sansa de a fi prezentati pe un panou in Times Square (cu actul inregistrat video de canalizare a maniei).

CITESTE SI:  De ce consola Xbox One se vinde mai putin bine decat PS4, probabil

Unii au se pare sansa de a aparea pe asa ceva. Exista sanse ca astfel de aparate de la Rovio ar putea aparea si in alte locatii pentru a promova jocul Angry Birds cu ocazia celor 10 ani.

Pana atunci, oamenii au avut sansa de a-l incerca la Times Square si sa castige astfel si niste premii. Ce crezi despre acest aparat de canalizare a maniei al Rovio care sarbatoreste cei 10 ani de jocuri Angry Birds?