fbpx

Cum sarbatoreste Nintendo 35 de ani de jocuri Super Mario, spun surse

Cum sarbatoreste Nintendo 35 de ani de jocuri Super Mario, spun surse

In acest an, seria de jocuri Super Mario – a companiei Nintendo din Japonia – va implini 35 de ani. Conform informatiilor de la cateva publicatii de gaming, Nintendo va sarbatori cei 35 de ani de serie impliniti in acest an.

Cand vine vorba despre personajele de jocuri video, nu exista o multime la fel de cunoscute precum Mario. Franciza exista de zeci de ani, iar anul acea serie va implini 35 de ani, o realizare incredibla pentru un joc video.

CITESTE SI:  De ce Sphero nu mai produce roboti licentiati de Disney

Pentru a sarbatori cea de-a 35-a aniversare, se zvoneste ca compania japoneza Nintendo a planificat lansarea altor catorva jocuri din acea franciza. Conform stirilor, se spune ca compania japoneza lucreaza la versiunile 3D ale catorva jocuri din trecut.

Printre acestea se numara Super Mario 64, Super Mario Sunshine, iar apoi Super Mario Galaxy si Galaxy 2. Se mai spune ca va exista si Paper Mario. Aceste informatii provin din cateva surse, cum ar fi Video Games Chronicle, Eurogamer si GamesBeat.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa telefonul LG G7 cu buton AI dedicat

Stirile mai sustin ca compania Nintendo din Japonia intentionase initial sa anunte acele noi jocuri la evenimentul E3 2020 care ar fi avut loc in luna iunie, dar ca evenimentul a fost anulat din cauza ingrijorarilor legate de coronavirusul Wuhan.

In schimb, cel mai probabil, Nintendo va gazdui propriul sau eveniment online in care compania japoneza va oferi acest anunt care dezvaluie cum sarbatoreste 35 de ani de serie. Acest lucru nu ar trebui sa fie surprinzator, deoarece compania Nintendo din Japonia prefera, de obicei, gazduirea propriilor sale evenimente.

CITESTE SI:  Ce alta companie de smartphone-uri va oferi incarcare rapida de 100W

Cand i s-a cerut sa comenteze zvonurile despre noile jocuri menite sa sarbatoreasca cei 35 de ani de Super Mario, un purtator de cuvant al companiei Nintendo din Japonia a declarat pentru GamesBeat ca compania japoneza nu are nimic de anuntat.

Facebook