fbpx

Cum poti desena pe consola de jocuri Nintendo Switch

Cum poti desena pe consola de jocuri Nintendo Switch

Cineva a gasit o modalitate de a crea o experienta calitativa de desenat pe ecranul touchscreen al consolei de jocuri Nintendo Switch. Partea cea mai buna e ca nu implica in niciun fel modificarea acestei console, dar te costa totusi 34,5 dolari, insa e un pret pe care majoritatea si-l permit.

Cand consola de jocuri Nintendo DS a venit cu un stylus la lansare, unii dezvoltatori au folosit aceasta caracteristica pentru a crea jocuri de desenat pentru aceasta consola portabila.

CITESTE SI:  Compania care acuza Nintendo ca i-a furat ideea cu Switch

Unul dintre jocuri de desenare era Colors! care, potrivit dezvoltatorului Jens Andersson, a acumulat peste un milion de descarcari de la debutul sau din 2007. Chiar si 3DS a primit un joc de desenare Colors! 3D.

Acum, compania Nintendo din Japonia vinde separat un stylus non-inteligent pentru Switch, dar Andersson doreste sa mearga cu un pas mai departe, cu un stylus senzitiv la presiune, util pentru desenare.

SonarPen este un stylus cu fir care se conecteaza la jackul pentru casti al smartphone-ului sau iPad-ului, iar acum si la cel al consolei Nintendo Switch.

CITESTE SI:  Unde poti descarca jocul GTA 5, gratuit si legal

Desi orice stylus conductiv ar oferi introducere de baza de date pe ecranul capacitiv al lui Nintendo Switch, SonarPen accepta atat senzitivitatea la presiune, cat si respingerea pielii, transmitand un semnal audio de la touchscreen inapoi la consola.

Acest lucru iti permite sa desenezi linii mai realiste in jocurile acceptate. Este o solutie interesanta, avand in vedere ca nu este necesara o modificare a consolei de jocuri Nintendo Switch.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Galaxy Note Fan Edition, versiunea reconditionata a lui Galaxy Note 7, a fost lansat de Samsung

In plus, pretul stylus-ului pentru Switch este de 34,5 dolari, adica e relativ accesibil. SonarPen, atunci cand s-a lansat in urma cu cativa ani in urma, avea o compatibilitate cu 98% dintre smartphone-urile Android. Ce parere ai despre asta? Ai folosi acest stylus pentru o experienta mai buna de desenat pe Nintendo Switch?