fbpx
Cum poti deja juca jocuri Stadia pe iPhone

Cum poti deja juca jocuri Stadia pe iPhone

Pana in acest moment, compania Google din Statele Unite inca nu a lansat in mod oficial serviciul de streaming Stadia pe iPhone-uri. Cu toate acestea, utilizatorii de smartphone-uri Apple pot totusi juca pe iPhone-uri jocuri Google Stadia in mod neoficial. Exista un set de instructiuni.

Abia recent compania Apple din Statele Unite a permis in sfarsit servicii de streaming de jocuri pe platforma sa, dar inca exista un clenci. Ne imaginam ca, in cele din urma, vom vedea mai multe astfel de servicii pentru iPhone si iPad.

CITESTE SI:  Ce alta companie doreste un serviciu de streaming de jocuri

Dar in cazul in care esti nerabdator, exista o solutie pentru smartphone-urile Apple. Asta conform unei postari de pe Reddit de catre utilizatorul u/zmknox care a postat un set de instructiuni despre cum poti folosi serviciul de jocuri Google Stadia pe iPhone.

Practic, pentru asta utilizatorii vor trebui sa descarce un browser tert, sa faca unele modificari in setari, iar utilizatorii vor putea juca jocuri din serviciul Google Stadia prin browserul de pe iPhone.

CITESTE SI:  Jurnalul de activitate al consolei Nintendo Switch s-a resetat dupa un an

Trebuie remarcat faptul ca, in ceea ce priveste compatibilitatea controlerelor de jocuri, sunt compatibile cam toate controlerele pe care le poti folosi cu smartphone-ul Apple, in special cele care sunt desemnate ca accesorii MFi.

De asemenea, sunt incluse si controlerele Xbox, dar si cele PS4, acestea fiind compatibile cu iPhone-urile. Daca sperai sa folosesti controlerul Stadia, pai nu vei putea, iar asta pentru ca compania americana Google pare sa aiba un fel de cod/setari care impiedica utilizarea acestuia pe dispozitivele iOS.

CITESTE SI:  Cum afecteaza coronavirusul Wuhan noul film James Bond

Compania Google din Statele Unite s-ar putea ca in cele din urma sa puna serviciul de streaming de jocuri Stadia la dispozitia iPhone-urilor in mod oficial, dar nu e clar cand anume. Asa ca, deocamdata, utiizatorii vor trebui sa foloseasca acel browser tert pentru a juca acele jocuri de pe serviciul Google Stadia. Poti accesa pagina de Reddit pentru instructiunile complete.