fbpx

Cum poti controla aparate cu gheare din Japonia de la distanta

Cum poti controla aparate cu gheare din Japonia de la distanta

Cine locuieste in SUA si dorea sa se poata juca de la distanta la aparate cu gheara cu care trebuie sa prinda premii, trebuie sa afle ca se poate. Aparatele cu gheara se afla chiar in Japonia.

Daca ti-ai dorit vreodata sa te joci cu aparatele cu gheare, dar fara sa iesi undeva (sau chiar sa stai in picioare), acum poti daca locuiesti in SUA. Compania Sega din Japonia a lansat o noua aplicatie mobila, Sega Catcher Online.

Aplicatia companiei din Japonia iti permite chiar asta: sa te joci de la distanta cu aparate cu gheare din viata reala, printr-un flux video live de pe smartphone. De asemenea, aparatele cu gheare sunt localizate literalmente in Japonia si, daca castigi ceva, acel premiu iti va fi livrat gratuit.

CITESTE SI:  Cum e noua versiune a jocului Monopoly controlata vocal al Hasbro

Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa platesti pentru a castiga. Premiile includ bonusuri, perne, prosoape si alte obiecte de colectie bazate pe anime.

O incercare la acele aparate cu gheare din Japonia controlate de la distanta prin aplicatiee costa intre 100 si 200 de puncte Sega Points. 130 de Sega Points te vor costa doi dolari, dar poti cumpara mai multe Sega Points si vei primi un discount.

CITESTE SI:  Cui a oferit Apple multe smartphone-uri iPhone XR gratuite

De asemenea, poti exersa in mod gratuit. Mai poti castiga puncte si pentru alte activitati, cum ar fi logarea regulata, conectarea smartphone-ului si asa mai departe.

Conform companiei Sega din Japonia, va fi nevoie de circa o saptamana pentru a-ti primi in SUA premiul castigat din greu cu acea aplicatie. Ca sa fim cinstiti, niciodata nu e asa de usor precum pare. Poti primi o livrare gratuita in fiecare saptamana, sau sa platesti in plus livrarile suplimentare cu puncte Sega Points.

CITESTE SI:  Ce fel de laptop Pixelbook nou va anunta Google si cand

Nu este o idee complet inedita, pentru ca aplicatia Akiba Catcher exista de ceva vreme. Dar faptul ca noua aplicatie poarta brandul Sega si faptul ca se poate juca din afara Japoniei inseamna ca aceasta poate fi o idee care va deveni mai raspandita. Aplicatia companiei din Japonia a ajuns pe PC si Mac anul trecut, dar aplicatia se lanseaza si pe dispozitivele iOS si Android in SUA.