fbpx

Cum poti activa apelul video in jocul Fortnite al Epic Games

Cum poti activa apelul video in jocul Fortnite al Epic Games

Jocul Fortnite al companiei Epic Games din Statele Unite este acum capabil de apeluri video. Vei putea efectiv sa te vezi cu ceilalti gameri in timp ce esti implicat cu ei in Fortnite. Epic Games a dezvaluit cum poti activa apelul video in acest joc.

Te vei putea vedea cu alti gameri prin apel video, in timp ce esti implicat cu acestia in Fortnite. Compania de gaming Epic Games din Statele Unite adauga o noua functie de chat la acest joc, gamerii putand vedea feed-uri live ale altor gameri in joc.

CITESTE SI:  Viitorul smartphone Vertu are niste specificatii impresionante

Functia s-a lansat pe 18 noiembrie si va fi disponibila, poate pentru moment, doar pe PC, PS4 si PS5. Acea functie este propulsata de Houseparty, o aplicatie de chat pe care compania Epic Games a achizitionat-o anul trecut.

Houseparty a propulsat si chatul vocal al Fortnite din luna septembrie a anului trecut. Pentru a folosi functia de apel video, va trebui sa conectezi conturile tale Epic si Houseparty.

Apoi, poti activa un “mod Fortnite” in aplicatie. Cand se intampla acest lucru, poti crea o intalnire cu alti gameri, iar feed-urile lor live vor fi afisate in partea stanga a ecranului in timpul jocului.

CITESTE SI:  De ce tabletele ieftine ale Walmart sunt mai bune decat cele ale Amazon

Poti crea o intalnire de pana la 10 gameri cu acel apel video, desi doar patru vor aparea in Fortnite (vor fi afisati activii cei mai recenti). Vei avea nevoie de cateva echipamente hardware pentru ca acest lucru sa functioneze.

Pe langa un PC sau o consola PS4 sau PS5, va trebui sa ai Houseparty rulat pe un dispozitiv iOS sau Android pentru a servi pe post de camera. Poate parea ciudat, dar Epic Games sustine ca utilizatorii Houseparty sunt familiarizati cu acest lucru.

CITESTE SI:  Huawei vrea sa-i traga presul de sub picioare companiei Apple cu al ei iPhone 8 cu ajutorul lui Mate 10

Compania de gaming Epic Games nu a dezvaluit daca functia de apel video pentru gameri va sosi si pe alte jocuri si nici cand va fi disponibila in jocul Fortnite pentru alte platforme, in afara de PC, PS4 si PS5.

Facebook