fbpx
Cum isi celebreaza Sega cei 60 de ani de existenta

Cum isi celebreaza Sega cei 60 de ani de existenta

Compania Sega de jocuri din Japonia isi celebreaza cei 60 de ani de existenta in acest an, asa ca s-a decis sa celebreze acest lucru intr-un mod pe care gamerii il vor agrea.

Compania Sega din Japonia isi celebreaza cei 60 de ani de existenta in acest an si marcheaza ocazia cu o saptamana de festivitati pe Steam. Exista de vanzare o multime de jocuri  de la compania Sega, cum ar fi Persona 4 Golden, Bayonetta si seria Total War.

CITESTE SI:  Cand se va lansa serviciul de sharing de masini electrice al VW

Poti revendica gratuit cateva jocuri, inclusiv Sonic the Hedgehog. Pentru a obtine jocul clasic NiGHTS Into Dreams gratis, va trebui sa conectati contul Steam la adresa dv. de e-mail pe un site Sega infiintat pana pe 13 decembrie.

De asemenea, veti avea acces la anumite lucruri exclusive saptamanal in urmatoarele cateva saptamani. Poate cel mai fascinant, compania Sega a creat si cateva mini-jocuri special pentru sarbatorile Steam, iar acestea vor fi disponibile pentru revendicare pentru o perioada limitata de timp.

CITESTE SI:  Adobe primeste o petitie pentru ca Flash-ul sa devina open source

Printre acestea se afla o privire asupra unui proiect anulat care se numeste Golden Axed: Reborn. Joculetul Golden Axed are doar un singur nivel. Oamenii au la dispozitie 24 de ore pentru a-l adauga in biblioteca, incepand cu 18 octombrie la ora 13:00 ET.

Dar odata ce-l adaugi, este al tau. La fel si in cazul altor jocuri. Un alt joculet al companiei Sega este un crossover intre francizele Streets of Rage si Yakuza. Celelalte joculete includ unul cu batalii cu tancurile care se numeste Armor of Heroes (disponibil pentru a fi revendicat in perioada 15-19 octombrie) si un joc shooting side-scrolling care se numeste Endless Zone (16-19 octombrie).

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul iPhone cu display curbat

Compania Sega din Japonia isi celebreaza cei 60 de ani existenta si in alte moduri, inclusiv cu un skin interesant pentru Fall Guys Sonic. Acest skin al companiei poate fi cumparat chiar acum, daca dispui de suficiente fonduri.