fbpx
Cum impiedica Valve vanzarea de lucruri in-game contrafacute pe Steam

Cum impiedica Valve vanzarea de lucruri in-game contrafacute pe Steam

Desi magazinul serviciului Steam al Valve este un loc grozav in care poti vinde si tranzactiona lucruri in-game, dintre care unele fiind extrem de valoroase, acest lucru a creat probleme in trecut, cum ar fi asumarea riscurilor din cauza naturii valoroase a acestor lucruri.

Mai recent, serviciul Steam al Valve a creat o alta problema: inselatoriile – pentru ca unii dezvoltatori lansau jocuri care contineau lucruri contrafacute. Aceste obiecte in-game au fost create pentru a fi confundate cu raritati din jocuri precum Team Fortress 2 si DotA 2 care se pot vinde cu sute de dolari, ceea ce explica tentatia pentru ele.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi primul smartphone pliabil al Sony, Xperia F

Cu toate acestea, vestea buna este ca compania Valve s-a prins de aceste inselatorii de pe Steam si intre timp a eliminat jocurile care au comis contraventia. De asemenea, Valve implementeaza acum protectii impotriva inselatoriilor care vor impiedica aceste inselatorii sa aiba loc din nou in viitor pe Steam.

Intr-o postare din categoria Steam de pe Reddit, dezvoltatorul companiei Valve, Tony Paloma, a spus, “De asemenea, am inceput sa solicitam aprobarea pentru modificarile numelor de aplicatii si am planificat mai multe lucruri pentru a rezolva acest fel de problema pe care nu am reusit sa o rezolvam intr-o zi. Suntem plini de speranta ca, fiind nevoiti sa inchida doua mesaje de avertizare, acest lucru va fi suficient pentru ca oamenii sa se gandeasca de doua ori la vanzarea si tranzactionarea de obiecte in-game contrafacute, dar nu ne oprim aici si vom continua sa monitorizam, desigur, situatia”.

CITESTE SI:  Ce preturi ar putea avea noile iPhone-uri placate cu aur
CITESTE SI:  Samsung cumpara o companie de inteligenta artificiala pentru a ajuta Bixby

Exista, de asemenea, o veste buna pentru cei care au fost inselati pe serviciul Steam al Valve, pentru ca cei care au cazut victime ale acestor inselatorii de pe Steam inainte de implementarea sistemului de avertizare vor primi de la Valve inapoi lucrul pe care l-au tranzactionat in inselatorie.