fbpx
Cum e Sigil, succesorul jocului Doom din 1993

Cum e Sigil, succesorul jocului Doom din 1993

John Romero, cocreator al jocului Doom, construieste un succesor spiritual al jocului. Denumit Sigil, acesta va fi lansat ca mod gratuit pentru versiunea originala din 1993.

Aceasta veste vine la cea de-a 25-a aniversare a lansarii jocului. In 1995, John Romero a contribuit la construirea The Ultimate Doom, o versiune actualizata a shooter-ului original din anul 1993.

Au trecut 25 de ani de la lansarea Doom. Cei care au crescut cu acesta probabil au amintiri placute in legatura cu acesta. Dar cei care nu sunt familiarizati cu Doom trebuie sa stie ca acesta a fost unul dintre primele jocuri FPS care au ajutat la popularizarea genului FPS, ceea ce a dus la crearea a numeroase alte FPS-uri.

CITESTE SI:  In cat timp a generat Apple venituri de 53,3 miliarde de dolari

Acum, pentru a sarbatori cea de-a 25-a aniversare a jocului, cocreatorul sau, John Romero, a decis sa lanseze un succesor spiritual care se numeste Sigil.

Acesta va fi practic un mod al lui Doom original din 1993 si va veni cu 9 nivele single-player si cu 9 nivele multiplayer. Sigil va fi gratuit de descarcat, dar va fi nevoie ca gamerii sa aiba o copie a jocului Doom original din 1993.

CITESTE SI:  Care e primul joc al EA cu gaming cross-platform

Cu toate acestea, daca esti un mare fan al Doom si al muncii lui John Romero, trebuie sa stii sa exista copii fizice ale Sigil care pot fi cumparate. Prima versiune a Sigil are un pret de 40 de dolari si va veni cu o cutie supradimensionata si cu un stick USB de 16GB in forma de flappy disk.

CITESTE SI:  VIDEO: FoldiMate este un aparat care iti impatureste hainele

Cealalta versiune Sigil va avea un pret de 166 de dolari si include o imagine imprimata, o moneda de colectionat, o statuie din pewter a unei surprize din joc, dar si o coloana sonora a Buckethead care a fost la un moment dat chitarist al Guns N’ Roses. Gamerii care sunt interesati pot intra pe site-ul Sigil pentru mai multe detalii.