fbpx
Cum e noul joc Angry Birds in AR al Rovio

Cum e noul joc Angry Birds in AR al Rovio

Rovio Entertainment si Resolution Games colaboreaza pentru a aduce franciza de jocuri Angry Birds in domeniul AR. Noua versiune este asemanatoare celei care foloseste realitatea virtuala, dar noua versiune functioneaza in prezent numai pe dispozitivele mobile ale Apple.

Datorita tehnologiei ARKit a iOS, Angry Birds AR al Rovio poate plasa nivele peste lumea reala. In noua versiune trebuie sa pui la pamant structuri si nu numai.

In trecut cand jocul era disponibil pe platforma ta mobila, era mare lucru. In prezent, aceasta franciza nu este la fel de populara pe cat a fost odata, dar se pare ca Rovio continua sa o foloseasca.

CITESTE SI:  Pentru ce investeste Apple 2,5 miliarde de dolari in California

Aceasta companie, impreuna cu Resolution Games, a lansat un nou joc: “Angry Birds AR: Isle of Pigs”. Pentru cei care au urmarit stirile legate de Angry Birds, acest joc ar putea parea cunoscut.

Asta e pentru ca compania Rovio a lansat anterior o aplicatie cu acelasi nume, dar nu in AR (realitate augmentata). Acum se pare ca Rovio si-a incercat norocul cu AR.

CITESTE SI:  Ce fel de stiri false va elimina Facebook de pe platforma sa

Acest joc pare sa fie exclusiv pentru dispozitivele iOS ale Apple si functioneaza pe iPhone 6 si pe iPhone-uri mai noi, dar si pe noile tablete iPad Pro, sau pe iPad-urile de a 5-a generatie si mai noi.

Asta pentru ca jocul companiei Rovio va folosit SDK-ul ARKit al iOS, pentru ca jucatorii sa poata juca Angry Birds in “viata reala”. In cea mai mare parte, conceptul aplicatiei este similar cu o aplicatie Angry Birds obisnuita si trebuie sa dobori structuri.

CITESTE SI:  De ce nu vei putea cumpara cu usurinta smartphone-ul Samsung Galaxy XCover Pro

Principala diferenta este ca poti plasa aceste nivele oriunde in viata reala. Se pare ca este un concept interesant si pare a fi o buna utilizare a AR, dar ramane de vazut daca jucatorilor le va placea. Jocul companiei Rovio nu are inca o data de lansare, dar este disponibil pentru precumparare.