fbpx
Cum e focusat Samsung Galaxy Store pe jocuri

Cum e focusat Samsung Galaxy Store pe jocuri

Compania sud-coreeana Samsung s-a decis ca jocurile necesita un loc mai important in magazinul sau de aplicatii Galaxy Store. Asa ca aceasta companie din Coreea de Sud s-a gandit sa optimizeze anumite lucruri.

Compania Samsung din Coreea de Sud doreste ca smartphone-urile sale sa fie optiunea ideala pentru gamerii mobili. Asa ca, pentru a atinge acest obiectiv, trece la un alt pas.

Magazinul de aplicatii Galaxy Store al Samsung are acum doua file: o fila pentru aplicatii si o fila pentru jocuri. De fiecare data cand cumperi un joc din platforma Galaxy Store a Samsung, vei castiga puncte de recompensa pe care le poti aduna si folosi pentru un alt joc.

CITESTE SI:  iPhone-urile din 2018 vor avea probabil baterii cu autonomie mai buna

De asemenea, in Galaxy Store vor exista promotii si previzualizari exclusive in fila Jocuri. Compania Samsung din Coreea de Sud sustine ca magazinul sau de aplicatii este singurul din Statele Unite in care oamenii pot descarca Fortnite.

CITESTE SI:  Cat de mare e cererea pentru iPhone 11 si iPhone 11 Pro, noile smartphone-uri de la Apple

Companiile Google si Apple din Statele Unite au eliminat Fortnite din magazinele lor de aplicatii in luna august a acestui an, iar in prezent aceste companii americane sunt implicate intr-un proces impotriva Epic Games.

Cu toate acestea, oamenii inca pot descarca Fortnite prin sideloading (prin transfer de pe un dispozitiv pe alt dispozitiv) pe sistemul de operare Android.

Unele dintre smartphone-urile si tabletele companiei Samsung din Coreea de Sud accepta, de asemenea, gaming in cloud prin Pass Ultimate si Google Stadia. Ce parere ai despre noul accent pe jocuri al magazinului de aplicatii Galaxy Store al companiei in Coreea de Sud?

CITESTE SI:  Samsung ar putea lansa numai un smartphone de varf in 2017. Care va fi acela?

Crezi ca, avand jocul Fortnite al Epic Games, magazinul Galaxy Store al Samsung va castiga teren in detrimentul magazinelor Play Store si App Store ale companiilor Google si Apple din Statele Unite?