fbpx

Cum e cartea de bucate oficiala pentru jocul Overwatch si ce pret are

Cum e cartea de bucate oficiala pentru jocul Overwatch si ce pret are

Autoarea cartilor de bucate oficiale pentru World of Warcraft, The Elder Scrolls, Firefly si Game of Thrones vine si cu una bazata pe jocul Overwatch. Cine oare nu a visat sa poata incerca mancaruri din Overwatch? Acum se poate.

Autoarea creeaza retete in lumea reala bazate pe jocuri video si filme. Ea gateste. Ea consuma ce gateste. Ea scrie. Pentru cartea de bucate Overwatch recent lansata, autoarea s-a inspirat din tarile de origine ale personajelor din acest joc.

CITESTE SI:  Noul laptop puternic Lenovo ThinkPad P1 cu 64GB de RAM - pret si specificatii

In primele zile ale jocurilor video, modul in care jucatorii puteau castiga viata consta in elemente simple, cum ar fi potiuni si, in unele cazuri, culegerea de truse medicale.

Cu toate acestea, am inceput sa vedem cum se depune mai mult efort pentru castigarea de viata in jocurile video, uneori jucatorii trebuind sa termine cautari si sa caute ingrediente pentru a prepara anumite feluri de mancare.

CITESTE SI:  Fornite genereaza venituri mult mai mari pe iOS pe zi acum

De fapt, mai recent, se pare ca jocul Overwatch al Blizzard a primit propria sa carte de bucate oficiala. Desi in Overwatch nu se prea gateste, unii spun ca aceasta carte e o idee fantastica.

Asta pentru ca, cu Overwatch, compania Blizzard a incercat sa fie cat mai incluziva, aducand personaje dintr-o varietate de medii si culturi. Rezultatul final este o carte care contine diverse retete din diferite bucatarii din intreaga lume.

A fost alcatuita de autoarea Chelsea Monroe-Cassel care a creat si cartea de bucate oficiala World of Warcraft. Autoarea a venit cu o multime de retete diferite despre care ea crede ca s-ar potrivi cel mai bine fiecarui personaj.

CITESTE SI:  Ce preturi au monitoarele Lenovo Q24i si Q27q care afecteaza ochii mai putin

Este o carte de bucate destul de amuzanta bazata pe jocul Overwatch, iar daca esti in cautarea de noi retete pentru a gati, merita sa o ai in vedere. Aceasta e disponibila pe Amazon la un pret de 27,65 de dolari.