fbpx

Cum doreste CEO-ul Ubisoft sa schimbe cultura toxica a companiei de jocuri

Cum doreste CEO-ul Ubisoft sa schimbe cultura toxica a companiei de jocuri

La o saptamana de la lansarea investigatiilor privind acuzatiile de hartuire si de conduita incorecta, CEO-ul companiei de jocuri Ubisoft a oferit informatii cu privire la cum va proceda compania sa de jocuri pentru a schimba lucrurile.

Intr-o scrisoare postata pe site-ul web al companiei si trimisa prin e-mail angajatilor, CEO-ul pe nume Yves Guillemont a declarat ca “tipurile de comportament necorespunzator care au fost vehiculate recent nu pot fi si nu vor fi tolerate”.

CITESTE SI:  De unde poti cumpara jocul Diablo original

Acest lucru este in contrast cu raportari de la angajati si cu declaratiile postate pe plan intern care mentionau reclamatii adresate Resurselor Umane in trecut, reclamatii care ar fi fost ignorate.

Chiar si acum, Chelsea O’Hara, prezentata astazi ca avand o poveste de succes in programul de mentorat al companiei de jocuri conduse de acel CEO, a scris pe larg despre realitatea experientei sale la Ubisoft, acolo unde s-a simtit exploatata.

Dincolo de investigatiile aflate in desfasurare, compania de jocuri Ubisoft condusa de CEO-ul Yves Guillemont a declarat ca a infiintat o platforma de alerta confidentiala online in care oamenii pot raporta acuzatii sau alte comportamente necorespunzatoare – care sunt administrate de un tert.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. Ce suma va dona Disney pentru caritate

CEO-ul Ubisoft a mai spus ca va produce schimbari la Grupul Editorial care supravegheaza deciziile creative, despre care publicatia Kotaku sustine ca are o lista formata exclusiv din barbati albi.

Eventual, Ubisoft adauga un sef de diversitate si incluziune care raporteaza direct CEO-ului, iar directoarea de proiecte, Lidwine Sauer, a fost realocata in functia de director de cultura la locul de munca, aceasta examinand toate aspectele culturii companiei Ubisoft si sugerand schimbari.

CITESTE SI:  VIDEO: Camioanele fara sofer ale Uber au inceput sa transporte marfuri

Alte modificari includ revizuirea ulterioara a politicilor companiei de jocuri Ubisoft conduse de CEO-ul Yves Guillemont, o serie de sesiuni de ascultare si un sondaj global pentru a identifica si alte domenii care trebuie sa fie abordate.