fbpx

Cum au reusit niste elevi din Japonia sa participe la serbarea de absolvire

Cum au reusit niste elevi din Japonia sa participe la serbarea de absolvire

Din cauza pandemiei de coronavirus Wuhan, elevii unei scoli din Japonia nu au reusit sa participe la serbarea de absolvire obisnuita. Din fericire, acei elevi din Japonia au reusit sa gaseasca o alternativa interesanta.

Odata cu implementarea masurilor de distantare sociala, asta inseamna ca o multime de oameni sunt obligati sa lucreze sau sa studieze de la distanta. De asemenea, acest lucru inseamna ca adunarile uriase de oameni au fost anulate sau amanate, cum ar fi serbarile de absolvire.

CITESTE SI:  Pokemon GO a fost interzis in Iran din cauza unor ingrijorari in ceea ce priveste securitatea

Absolvirile sunt o parte importanta din viata unui elev, motiv pentru care, in Japonia, elevii au descoperit o modalitate interesanta de a participa la acestea.

Absolventii de la o scoala din Japonia, hotarati sa nu omita aceasta etapa din viata lor, au ales sa se adune pentru a sarbatori absolvirea. Totusi, aceasta adunare din Japonia s-a realizat virtual.

Mai exact, elevii s-au intalnit in jocul Minecraft, loc in care a avut loc serbarea de absolvire. Conform unei traduceri a tweet-ului canalului TV SoraNews24 din Japonia, elevii s-au distrat participand la serbarea de absolvire, in jocul Minecraft.

CITESTE SI:  Ce noi jocuri Google Assistant poti juca pe ecranele inteligente

Tweet-ul e in felul urmator: “Ei petrec o parte importanta din zi online impreuna jucand jocuri si distrandu-se. Ma bucur ca acum s-au distrat cu totii. Sala de adunari pentru serbarea de absolvire din Minecraft este, de asemenea, foarte bine realizata”.

CITESTE SI:  Essential a lui Andy Rubin vrea sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a vindeca dependenta de smartphone

Trecerea la adunarile online incepe sa devina din ce in ce populara in ziua de azi, deoarece actioneaza ca o alternativa la intalnirile fizice.

Chiar si companii din Statele Unite precum Apple si Google au anuntat ca, desi evenimentele lor fizice anuale nu vor avea loc din cauza coronavirusului Wuhan, vor planifica in schimb evenimente online pentru a se revansa. Ce crezi despre solutia gasita de elevii din Japonia?