fbpx

Cum ar putea fi noua consola Nintendo Switch mai ieftina

Cum ar putea fi noua consola Nintendo Switch mai ieftina

Acum cateva zile in urma, o stire de la publicatia Wall Street Journal a dezvaluit ca vor fi lansate in acest an doua noi modele de console de jocuri Nintendo Switch.

Unul dintre cele doua modele ar putea fi unul mai ieftin decat consola actuala, iar celalalt model ar putea veni cu caracteristici imbunatatite pentru pasionatii de jocuri.

Acum ceva timp, se zvonea ca compania Nintendo ar putea lansa doua noi console Switch in acest an. Unul dintre presupusele modele este, se pare, o versiune mai ieftina a consolei Nintendo Switch care ar fi mai atragatoare pentru gamerii cumpatati cu bugetul.

CITESTE SI:  Acestea pot fi preturile consolei de jocuri PS5 a Sony

Acum au aparut mai multe zvonuri despre acel model mai ieftin. Conform unei stiri de Eurogamer, sursele lor au spus ca viitoarea versiune mai ieftina a consolei Nintendo Switch ar putea fi disponibila numai in modul portabil.

Asta inseamna ca, in loc sa o conectezi la TV prin intermediul unui doc, consola Nintendo Switch mai ieftina va putea fi folosita numai in modul portabil, asa ca pare destinata gamerilor in miscare.

CITESTE SI:  De ce Sony restituie banii pentru jocul Cyberpunk 2077 unor gameri PS4 si PS5

Zvonurile anterioare au indicat ca Nintendo ar putea dori sa foloseasca Switch pentru a inlocui gama sa portabila 3DS. De fapt are logica, deoarece actualul Nintendo Switch poate fi folosit in modul portabil.

In plus, exista o multime de noi jocuri dezvoltate pentru aceasta consola, asa ca nu ar fi ceva exagerat daca am crede ca va inlocui 3DS.

CITESTE SI:  Cat e de usor de reparat noul MacBook Air al Apple

Stirea sustine, de asemenea, ca, din cauza faptului ca versiunea mai ieftina este creata pentru a fi portabila, se asteapta ca va fi produsa din materiale mai dure pentru a rezista socurilor.

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Evenimentul de gaming E3 va avea loc in lunile urmatoare, asa ca probabil atunci vor aparea mai multe detalii.

Facebook