fbpx

Cum ar incerca compania chineza Tencent sa vanda mai multe jocuri in SUA, conform unor surse

Cum ar incerca compania chineza Tencent sa vanda mai multe jocuri in SUA, conform unor surse

Compania chineza de gaming Tencent ar putea realiza o miscare pentru a crea mai multe jocuri de console pentru gamerii din SUA, informeaza Wall Street Journal citand oficiali Tencent informati.

Am vazut cum compania chineza a produs o multime de jocuri (in special pentru platformele mobile). Trebuie sa fi auzit despre PUBG.

Acum, se pare ca compania chineza are planuri pentru a viza publicul din SUA cu unele jocuri care implica personaje Nintendo pentru console. Acesta nu este un anunt oficial, dar Wall Street Journal indica altceva.

CITESTE SI:  Apple ne zice cum trebuie sa ne curatam iPhone-urile

Conform stirii, Tencent ar putea cauta sa-si dezvolte parteneriatul cu compania japoneza Nintendo pentru a dezvolta jocuri pentru gamerii din SUA.

Desigur, proprietatea intelectuala a Nintendo pentru personaje nu e o captura usoara. Cu toate acestea, parteneriatul deja existent al Nintendo si Tencent de a vinde mai multe console Switch indica o posibila miscare de la compania chineza Tencent intr-un fel.

CITESTE SI:  Cum e noul sistem chirurgical automatizat V2 al Neuralink

Poate ca personajele in cauza vor ramane subiectul proprietatii intelectuale a Nintendo si ca gigantul din China ar putea dezvolta altceva de promovat exclusiv pentru Switch. Cine stie?

Poate ca compania din Japonia isi va pastra cumva personajele in afara controlului Tencent si va forma de asemenea un parteneriat pentru un joc. Dar gigantul din China are capacitatea de a cumpara proprietatea intelectuala a Nintendo pentru jocurile sale destinate gamerilor din SUA.

CITESTE SI:  Ce autonomie are a doua generatie a masinii Toyota Mirai

Pe de alta parte, Nintendo este cunoscuta pentru deciziile sale bune din industria jocurilor. Prin urmare, este foarte putin probabil sa se alature companiei chineze Tencent pentru a-i oferi personajele sale.

Deci trebuie sa tratam aceste informatii cu o doza de precautie. Cel putin pana ce apar informatii oficiale care sa lamureasca situatia dintre cei doi giganti din industria de gaming.