fbpx
Cum a fost onorat jocul Solitaire din Windows al Microsoft

Cum a fost onorat jocul Solitaire din Windows al Microsoft

Jocul Solitaire din sistemul de operare Windows al Microsoft a fost onorat cum nu se poate mai bine. Acesta a debutat in sistemul de operare Windows 3.0 in anul 1990.

Poate ca pare un exemplu modest de cultura a jocurilor video, dar a depasit asteptarile. Din acest motiv, la fel ca alte jocuri, Solitaire din Microsoft Windows a fost introdus in World Video Game Hall Of Fame.

Multi dintre noi au petrecut nenumarate ore jucand Solitaire pe un PC cu sistemul de operare Windows. Compania Microsoft a integrat acest joc in sistemul de operare incepand cu 1990, asa ca multi dintre noi l-au jucat cel putin o data sau de doua ori la un moment dat.

CITESTE SI:  Obstacolul companiei Apple in India

Asa ca e bine sa vedem ca acesta a fost onorat prin faptul ca a fost introdus in World Video Game Hall of Fame. Microsoft a oferit prima data Solitaire cu Windows 3.0 si a fost prezent in fiecare versiune ulterioara a sistemului de operare pana la Windows 8.1.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Nokia X6 ar putea ramane exclusiv pentru China

Chiar daca Microsoft l-a eliminat din sistemul de operare la nivel de baza, acesta a revenit in Windows 10. Asta pentru ca compania Microsoft a recunoscut ca Solitaire are fani devotati.

Solitaire este acum membru oficial al muzeului World Video Game Hall of Fame. Este in compania prestigioasa a mai multor jocuri, cum ar fi World of Warcraft, Halo: Combat Evolved, Doom si Tetris.

Muzeul World Video Game Hall of Fame a fost creat in 2015 si este supravegheat de The Strong, un institut educational. Acesta se afla in cadrul The National Museum of Play din Rochester, New York.

CITESTE SI:  De ce oameni angajati de Google te asculta prin dispozitive cu Google Assistant

Noi jocuri sunt alese pentru World Video Game Hall of Fame in fiecare an. “Microsoft Solitaire a demonstrat ca exista o piata vasta de jocuri care atrag oameni de toate felurile, deschizand calea pentru cresterea pietei de gaming ocazional”, a precizat Muzeul Strong intr-o declaratie.