fbpx
Cu ce urias gamer colaboreaza Adidas pentru niste adidasi

Cu ce urias gamer colaboreaza Adidas pentru niste adidasi

Colaborarile pentru adidasi obisnuiau sa fie rezervate numai sportivilor traditionali de talie mondiala. Insa in ziua de azi si gamerii profesionisti sunt cautati de companii pentru astfel de colaborari.

Cand vine vorba despre colaborari cu companii sportive bune, in trecut, astfel de colaborari erau numai pentru sportivii traditionali din domeniul fotbalului, baschetului, golfului si asa mai departe.

Cu toate acestea, in ziua de azi, termenul “sportiv” a devenit mai larg si a inceput sa-i acopere si pe gamerii care joaca jocuri video in mod profesionist.

CITESTE SI:  De ce Amazon creste salariile tuturor angajatilor sai din Statele Unite

De fapt, se pare ca compania Adidas e mai mult decat incantata sa se foloseasca si de gameri pentru a se promova. Aceasta a dezvaluit recent o colaborare (pentru niste adidasi) cu cunoscutul streamer de Fortnite care se numeste Ninja.

Denumita Ninja Nite Jogger, aceasta pereche de incaltaminte vine cu plasa si piele. Pe partile laterale ale adidasilor se afla scris si numele “Ninja” precum si “Time In”.

CITESTE SI:  De ce o companie aeriana din Japonia investeste in roboti care neaga nevoia zborului

Adidas si Ninja si-au anuntat prima data colaborarea in luna august, dar abia acum designul adidasilor a fost dezvaluit in intregime. E o schimbare interesanta faptul ca companiile sportive incep acum sa caute colaborari cu gamerii, nu numai cu sportivii traditionali.

Recent, s-a evidentiat faptul ca jocurile video au devenit atat de profitabile incat chiar si fondul de premiere al campionatelor de gaming l-a depasit pe cel al evenimentelor sportive traditionale.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce design special are laptopul de gaming Acer Predator Triton 900

De asemenea, Adidas nu e singura companie sportiva care cauta colaborari cu gamerii. Recent, o alta a dezvaluit “sosete pentru gameri”.

Desi nu e clar cum functioneaza acestea, se vede interesul companiei de a atrage piata gamerilor, piata pe care nu a luat-o in considerare in trecut. Jocurile video par a atrage din ce in ce mai mult atentia companiilor.