fbpx

Cu ce ocazie jocul Cuphead e disponibil la reducere

Cu ce ocazie jocul Cuphead e disponibil la reducere

Cuphead exista de ceva timp si e disponibil pentru toate platformele de gaming. Vestea buna, pentru cei care vor sa incerce acest joc, e ca pentru o perioada limitata e disponibil pentru cumparare la reducere, indiferent de unde il cumperi. Steam, Humble, GOG, de oriunde.

Cu exceptia masinilor de la Tesla cu care primesti gratuit prima zona ca parte a versiunii 10.0 a softului Tesla si il poti juca cu un controler USB in masina parcata. Expansiunea descarcabila The Delicious Last Course a lui Cuphead se va lansa anul viitor si mai exista planificat si un serial Netflix.

CITESTE SI:  Realitatea virtuala controlata de creier ar putea fi calea spre viitor

Exista multe jocuri independente lansate in ultimii ani, insa Cuphead a reusit sa capteze atentia multora datorita graficii sale de stil vechi si a gameplay-ului.

Acest joc aminteste de cele side-scroller vechi cu care multi dintre noi au crescut, dar si de animatiile din anii ’80. Jocul a fost lansat initial ca exclusivitate pentru platformele Xbox si Windows ale Microsoft, dar ulterior a aparut pe mai multe dispozitive si platforme, cum ar fi macOS si Nintendo Switch.

CITESTE SI:  Neasteptat. Cum sustine Nike o echipa de gameri din Coreea de Sud

De asemenea, a aparut chiar si pe masinile Tesla, Cuphead putand fi jucat pe ecranul de infotainment de pe bord. Jocul a primit intre timp multe recenzii favorabile.

De fapt, conform unei postari pe Facebook de catre dezvoltatorul jocului, Cuphead a reusit sa se vanda in cel putin 5 milioane de exemplare pana in prezent.

CITESTE SI:  Microsoft creste dimensiunea maxima a ecranelor dispozitivelor Windows 10 Mobile la 9 inch

Pentru a sarbatori aceasta realizare, dezvoltatorul Studio MDHR a anuntat ca, pentru o saptamana, Cuphead va putea fi cumparat cu 20% reducere de pe toate platformele pe care este disponibil. Asta inseamna ca, daca ti-ai dorit de ceva timp sa incerci jocul Cuphead, acum este momentul sa-l cumperi, deoarece vei economisi bani cu reducerea.