fbpx

Controlerul DualSense al PS5 functioneaza si pe aceasta consola de jocuri terta

Controlerul DualSense al PS5 functioneaza si pe aceasta consola de jocuri terta

Consola de jocuri PS5 a fost anuntata de compania Sony din Japonia si va fi lansata in curand. Intre timp, cineva a descoperit ca controlerul DualSense al PS5 poate functiona si pe alta consola de jocuri, de la alta companie, ceea ce e destul de interesant.

De obicei, controlerele de jocuri functioneaza doar pentru consolele pentru care au fost proiectate. Cu toate acestea, interesant e faptul ca DualSense – de la compania Sony din Japonia – proiectat pentru PS5 functioneaza si pe Nintendo Switch, daca esti dispus sa cheltui niste bani in plus pentru a cumpara un accesoriu tert.

CITESTE SI:  Cum va pune serviciul de streaming al Google la colt PlayStation si Xbox

Asta potrivit unui tweet de la BrokenGamezHDR care indica faptul ca, daca folosesti adaptorul 8BitDo cu Nintendo Switch, poti practic folosi Sony DualSense cu aceasta consola de jocuri.

Ca sa fim cinstiti, adaptorul permite utilizatorilor sa foloseasca controlere terte cu Nintendo Switch, spre deosebire de a fi limitat la cel al Switch care poate fi scump pentru unii.

CITESTE SI:  Un update WhatsApp te lasa sa trimiti orice fel de fisier, dar exista un avertisment

Pe baza acestei dezvaluiri, se pare ca jucatorii care cumpara PS5 vor putea sa foloseasca controlerul lui Sony PS5 si cu consola Nintendo Switch. Asa ca, daca nu detii deja controlerul Switch Pro Controller, atunci aceasta ar putea fi o optiune mai accesibila ca pret.

Nu suntem siguri daca exista limitari cu folosirea DualSense pe Switch in locul unui controler oficial Nintendo, dar deocamdata DualSense pare sa functioneze pe Nintendo Switch, iar BrokenGamezHDR a reusit sa joace Mario Kart folosind accesoriul DualSense de la consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia. Cu toate acestea, ar putea exista limitari, asa ca va trebui sa fie facuta o analiza mai profunda pentru a afla ce limitari pot exista.