fbpx

Consola de jocuri care ar putea depasi vanzarile PS5 si Xbox Series X in acest an

Consola de jocuri care ar putea depasi vanzarile PS5 si Xbox Series X in acest an

Conform unor noi stiri, o anumita consola de jocuri va reusi sa depaseasca la vanzari dispozitivele de gaming PS5 si Xbox Series X/S in 2021. Ceea ce e interesant este ca este vorba despre o consola de jocuri care este destul de veche, in timp ce PS5 si Xbox Series X/S sunt mai noi. De asemenea, e mai ieftina decat dispozitivele de gaming noi de la PS5 si Xbox Series X/S.

Nintendo cu siguranta e pe o panta ascendenta dupa dezamagirea care a fost Wii U. Nintendo Switch a reusit sa captiveze jucatori din intreaga lume, datorita jocurilor video de familie, a jocurilor complexe first-party, dar si datorita naturii sale hibride care le permite jucatorilor sa joace in miscare sau la TV.

CITESTE SI:  Sony: Consola de jocuri PS4 ajunge la sfarsitul duratei de viata

Astfel ca, in ciuda faptului ca s-a lansat acum 4 ani de zile, analistii din industria jocurilor video sunt de parere ca Switch va domina in continuare vanzarile si ca, in 2021, aceasta consola se va vinde in mai multe unitati decat console noi precum PS5 si Xbox Series X si S.

CITESTE SI:  Cum poate profita App Store de coronavirusul Wuhan

Desi au existat zvonuri conform carora compania Nintendo din Japonia ar putea lansa un Switch Pro capabil de rezolutie 4K, analistul Mat Piscatella considera ca calalogul vast de jocuri video si promotiile vor fi cele care ii vor permite consolei sa fie in top.

Nintendo Switch s-a vandut intr-o multime de unitati. Anul trecut s-a raportat ca, in Japonia, Switch a depasit efectiv vanzarile Wii pe toata durata vietii.

Acest lucru e destul de impresionant, mai ales ca Wii a fost de asemenea in voga pe vremea sa. Pe baza statisticilor, se pare ca, in ciuda faptului ca consola este oarecum veche, vanzarile Nintendo Switch continua sa creasca.

CITESTE SI:  Microsoft va produce smartphone-urile Windows Phone daca producatorii nu vor face asta

Probabil Nintendo Switch va reusi sa se vanda in mai multe unitati decat console de jocuri mai noi si mai performante. Dar ce crezi tu despre asta? Crezi ca consola de jocuri Nintendo Switch chiar va reusi sa se vanda in mai multe unitati decat PS5 si Xbox Series X?

Facebook