fbpx

Compania de moda care a produs un joc video

Compania de moda care a produs un joc video

O anumita companie de moda va lansa pe 6 decembrie un joc video cu care isi doreste sa-si prezinte urmatoarea colectie de imbracaminte. Pentru ca, din cauza pandemiei de coronavirus, lansarile cu public nu prea mai sunt posibile.

Compania de moda de lux va debuta urmatoarea colectie de imbracaminte intr-un joc video pe 6 decembrie, potrivit WWD. Afterworld: The Age of Tomorrow este o “aventura alegorica” stabilita in anul 2031, in care un avatar avanseaza in zone distincte, motivat de sarcini si interactiuni.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce e util asistentul virtual Sam al Ubisoft

Descrierea jocului video al companiei de moda Balenciaga nu e cea mai detaliata, pentru ca s-ar putea aplica pentru orice joc video, de la Super Mario pana la Wolfstein.

Dar, desigur, acest joc se concentreaza pe colectia companiei de moda din toamna anului 2021. La fel ca alte industrii, lumea modei a trebuit sa tina cont de modul in care poate suscita entuziasmul, intr-un an in care lansarile cu public sunt aproape imposibile.

CITESTE SI:  Ce joc a lansat Microsoft pentru browserul Edge

Abordarile au variat intre casele de moda, relateaza The Guardian. Unele companii au optat pentru lansari cu un numar limitat de participanti, in timp ce altele s-au orientat catre transmiterea online a evenimentelor lor, prin livestreaming.

Compania Balenciaga, care activeaza in domeniul modei si imbracamintei, a experimentat deja un format online pentru a prezenta pre-colectia sa de vara 21, format care a constat intr-un clip video si o melodie.

CITESTE SI:  De ce Apple a inchis contul de dezvoltator al Epic Games

Se pare ca viitoarea colectie a casei de moda Balenciaga se bazeaza pe tema destinului uman, “asa cum e observat intr-o calatorie interactiva, gamificata”.

Acest lucru prezinta “revenirea la un echilibru intre natura si industrie”, iar ajungerea la sfarsitul jocului video acelei companii te recompenseaza cu “un exercitiu de respiratie plasat intr-o utopie virtuala”. Prin urmare, acest joc video nu va fi unul care va domina eSports.

Facebook