fbpx

Compania de gaming cu inexactitati in informatiile despre jocurile sale compatibile cu consola PS5

Compania de gaming cu inexactitati in informatiile despre jocurile sale compatibile cu consola PS5

Initial, o anumita companie de gaming a dezvaluit informatii cu privire la jocurile sale PS4 care vor fi compatibile cu consola de gaming PS5 si cele care nu vor putea fi compatibile cu noua consola PS5 a Sony. Ulterior, aceasta companie de gaming a indicat ca informatiile pe care le-a prezentat anterior contin inexactitati.

Sony sustine ca 99% dintre jocurile PS4 vor fi compatibile cu PlayStation 5. Compania japoneza a publicat recent o lista cu productiile PS4 care nu vor fi compatibile cu consola PS5.

CITESTE SI:  Cate milioane de smartphone-uri vrea sa vanda Huawei in 2018

Cu toate acestea, compania de gaming Ubisoft sustinea ca Sony PS5 nu va fi compatibila nici cu unele dintre jocurile sale. Intr-o postare pe blog care descrie modul in care cross-play si cross-progression functioneaza pe Ubisoft Connect, dezvoltatorul a dezvaluit unele dintre jocurile Assassin’s Creed si altele care nu vor functiona cu PS5.

Conform informatiilor sale, noua consola Sony nu va fi capabila sa ruleze Assassins’s Creed Syndicate, Assassins’s Creed Chronicles Trilogy Pack, Assassins’s Creed Chronicles India, Assassins’s Creed Chronicles China, Assassins’s Creed Chronicles Russia, Risk, Star Trek Bridge Crew, Werewolves Within si Space Junkies.

CITESTE SI:  Creatorii serialului Urzeala Tronurilor vor scrie si produce noi lungmetraje Star Wars

Compania Microsoft a confirmat in aceasta saptamana ca fiecare joc non-Kinect care functioneaza pe consola de gaming Xbox One va fi compatibil si cu Xbox Series X si Series S. Intre timp, Ubisoft susine ca Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Riders Republic si Hyper Scape au suport pentru cross-progression.

Cand joci unul dintre acele jocuri pe o platforma, vei putea relua din acel punct pe o alta platforma. Acest lucru va fi util pentru abonatii Ubisoft+.

CITESTE SI:  Compania cu castile audio care masoara ritmul cardiac

Totusi, mai tarziu, compania de gaming Ubisoft a eliminat informatiile cu privire la compatibilitatea retroactiva pentru consolele Xbox si PS5 si a oferit publicatiei Engadget o declaratie prin care sustine ca in acele informatii existau inexactitati cu privire la jocurile companiei de gaming Ubisoft care sunt sau nu compatibile cu consola Sony PS5.