fbpx

Compania chineza de jocuri care lanseaza un studio in California

Compania chineza de jocuri care lanseaza un studio in California

Conform unei noi stiri, o anumita companie chineza de jocuri formeaza un studio de jocuri chiar in California, Statele Unite. Iar pentru asta l-ar fi cooptat pe un veteran al Grand Theft Auto. Acea companie chineza de gaming isi doreste ca jumatate din veniturile sale din gaming sa provina din afara Chinei.

Compania chineza Tencent din China este hotarata sa aiba o influenta formidabila asupra gamingului din afara Chinei si nu doar prin alimentarea cu bani a studiourilor existente.

CITESTE SI:  Cum adapteaza Microsoft muzica la schimbarile cerului

Reuters informeaza ca Tencent Holdings a creat un nou studio in California. Studioul LightSpeed LA va dezvolta si publica jocuri blockbuster.

Echipa din California, Statele Unite, va fi condusa de fostul manager al studioului Rockstar Games, Steve Martin, dar vor exista angajati si de la 2K Games, Insomniac si Sony. Veteranul GTA, Steve Martin, nu a dezvaluit cum va functiona LightSpeed, dar s-a alaturat valului companiilor care promit un mediu de munca fara stres.

CITESTE SI:  Ce imbunatatiri are smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 2 al Samsung fata de predecesorul

Nu prea exista mister. Tencent doreste ca jumatate din veniturile sale din jocuri sa provina din afara Chinei, iar pentru asta trebuie sa dezvolte jocurile potrivite pentru audiente mai cuprinzatoare.

Noul studio din California, Statele Unite, nu va pune capat ingrijorarilor ca Tencent devine un jucator dominant in jocurile din afara Chinei (detine Riot Games si are o participatie minoritara la Epic Games).

CITESTE SI:  Brandul de smartphone-uri cu cea mai rapida crestere in China

Compania chineza Tencent isi va putea arata capabilitatile cu o echipa din California alcatuita de la zero. Ce parere ai despre faptul ca compania chineza de gaming Tencent formeaza un studio in California?

Ce crezi despre faptul ca compania chineza l-a cooptat pe acel veteran al Grand Theft Auto pentru echipa din California? Crezi ca Tencent va putea crea jocuri de succes pentru gamerii din Statele Unite?