fbpx

Cine zice ca PS4 e cea mai buna consola pentru Fortnite

Cine zice ca PS4 e cea mai buna consola pentru Fortnite

Sony a blocat functionalitatea cross-play si progresul dintre jocul Fortnite pe consolele PS4 si Nintendo Switch/Xbox One. Desi au existat unele semne ca compania asculta feedbackul deciziei sale controversate, CEO-ul Sony, Kenichiro Yoshida, a clarificat pozitia companiei.

Jocul battle royale Fortnite al Epic Games suporta functionalitatea cross-play (gaming intre platforme diferite), pentru ca gamerii il pot juca pe mai multe dispozitive, cu exceptia consolei PS4.

Sony a refuzat sa ofere suport pentru gaming intre platforme pentru unele jocuri in trecut, iar Fortnite nu e o exceptie. Gamerii de pe consola PS4 nu se pot juca jocul Fortnite cu cei de pe consola Xbox One sau de pe Nintendo Switch (dar ofera suport pentru PC si mobil).

CITESTE SI:  Misterul din spatele inchiderii serviciului de recunoastere a melodiilor TrackID al Sony

Sony a declarat ca este increzatoare ca va gasi o solutie, dar cele mai recente declaratii nu s-au dovedit extrem de linistitoare. Declaratiile par sa indice ca compania Sony este hotarata in decizia sa de a nu permite gaming intre platforme pe consola PS4 pentru jocul Fortnite.

CITESTE SI:  Cum poti construi jocuri 3D fara coding, cu ajutorul Google

Vorbind pentru Press Association la IFA 2018, CEO-ul Sony, Kenichiro Yoshida, a vorbit din nou despre controversa cross-play pentru PS4 si jocul Fortnite. Potrivit lui Kenichiro Yoshida, “Pe cross-play, modul nostru de gandire este intotdeauna faptul ca PlayStation este cea mai buna consola pentru gaming. Fornite, cred, in parteneriat cu PS4 este cea mai buna experienta pentru utilizatori, asta credem. Dar, de fapt, am deschis deja unele jocuri pentru cross-play cu PC-urile si nu numai, asa ca decidem in functie de cea mai buna experienta de utilizare. Acesta este modul nostru de gandire pentru cross-play”.

CITESTE SI:  De ce e impresionant ca primul raid din World of Warcraft Classic a fost terminat foarte rapid

Dupa cum am spus, aceasta afirmatie nu pare sa indice ca Sony vrea sa sustina cross-play pentru jocul Fortnite intre celelalte console si PS4. Isi va schimba compania parerea in curand? Asta ramane de vazut, dar poate pana atunci nu ar trebui sa va puneti prea mari sperante.