fbpx

CEO-ul PlayStation despre realitatea virtuala

CEO-ul PlayStation despre realitatea virtuala

Sony ofera proprietarilor PSVR un adaptor de camera gratuit pe care sa-l foloseasca cu consola de jocuri PlayStation 5, ceea ce indica faptul ca compania japoneza nu intentioneaza sa lanseze prea curand o noua casca de realitate virtuala.

CEO-ul Sony Interactive Entertainment si al PlayStation, Jim Ryan, a confirmat pentru Washington Post intr-un interviu ca “nu vor exista salturi imediate inainte” din partea companiei atunci cand vine vorba despre realitatea virtuala pentru jocuri.

Asta nu inseamna ca brandul de gaming renunta la realitatea virtuala pentru jocuri. CEO-ul Ryan a declarat publicatiei Washington Post ca compania crede ca realitatea virtuala va reprezenta o componenta semnificativa a divertismentului interactiv, desi probabil acest lucru nu se va intampla prea curand.

CITESTE SI:  Bateriile Mercedes-Benz pentru locuinte ajung in Statele Unite

Acest CEO a mai precizat ca compania e nerabdatoare sa vada pana unde o vor duce cunostintele pe care le-a acumulat cu PSVR. “Cred ca suntem in proximitatea viitorului VR. PlayStation crede cu tarie in realitatea virtuala. Iar Sony in potentialul VR si noi suntem de parere ca, la un moment dat in viitor, realitatea virtuala va reprezenta o componenta semnificativa a divertismentului interactiv. Va fi anul acesta? Nu. Dar va fi la un moment dat? Credem ca da. Si suntem foarte incantati cu toata experienta pe care am acumulat-o cu PSVR si nerabdatori sa vedem unde vom ajunge in viitor”, potrivit CEO-ului.

CITESTE SI:  Ce avantaje are utilizarea VR pentru a studia cancerul, pentru cercetatori

In plus, CEO-ul a adus in discutie sperantele Sony de a creste numarul de abonati PlayStation Plus. Brandul PlayStation condus de CEO-ul Ryan va oferi abonatilor PlayStation Plus de pe PS5 acces la “20 de jocuri gratuite PS4 de top”, astfel incat abonatii sa poata incerca jocurile mai vechi.

CITESTE SI:  De ce Elon Musk vrea sa puna computere in creierele noastre

Cand vine vorba despre jocurile viitoare pentru PS5, CEO-ul Ryan al PlayStation a declarat ca folosirea unor tehnologii precum 3D Audio si feedbackul haptic de catre un dezvoltator grozav de jocuri va duce imersivitatea la urmatorul nivel.