fbpx
Cele 3 noi jocuri GTA ale Rockstar

Cele 3 noi jocuri GTA ale Rockstar

Conform unei stiri de Kotaku, compania de gaming Rockstar din Statele Unite lucreaza la 3 noi jocuri GTA bazate pe unele mai vechi. Noile jocuri Grand Theft Auto s-ar putea sa se lanseze prin octombrie sau noiembrie anul acesta, conform unei surse a publicatiei Kotaku.

Avand in vedere faptul ca GTA 5 e in voga, gamerii sunt entuziasmati cu privire la cum va fi Grand Theft Auto 6. Din pacate, nu suntem siguri cand se va lansa Grand Theft Auto 6 (zvonurile recente indica anul 2026).

CITESTE SI:  Cui doneaza Google 4000 de Chromebook-uri si 100.000 de hotspot-uri WiFi

Intre timp, se pare ca Rockstar se multumeste doar sa valorifice vechile productii din franciza. Conform unei stiri de Kotaku, daca sperai sa apara o noua productie GTA, vei fi dezamagit de faptul ca compania Rockstar din Statele Unite lucreaza aparent la noi versiuni ale productiilor Grand Theft Auto mai vechi.

Printre acestea se numara Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City si Grand Theft Auto San Andreas. Se pare ca aceste jocuri se vor baza pe Unreal Engine.

CITESTE SI:  Ce pret are consola de jocuri arcade Sega Astro City Mini

Sursa celor de la publicatia Kotaku indica faptul ca noile productii Grand Theft Auto vor fi asemanatoare unui joc GTA clasic cu mode-uri. De asemenea, se pare ca compania de gaming Rockstar din Statele Unite a stabilit o lansare prin octombrie sau noiembrie.

Productiile de gaming ale Rockstar se vor lansa pe platforme precum consolele PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, dar si pe PC-uri, Stadia si chiar pe smartphone-uri.

CITESTE SI:  Ce alta tara europeana ar putea folosi echipamente de la Huawei pentru retelele sale 5G

Momentul e interesant pentru ca compania de gaming Rockstar din SUA a confirmat anterior ca va aduce jocul GTA 5 la rezolutie 4K pe consolele de jocuri PS5 si Xbox Series X/S in noiembrie, asa ca nu suntem siguri daca ar fi indicat ca aceasta companie sa lanseze atatea productii GTA in aceeasi perioada. Ce parere ai despre asta? Cum crezi ca vor fi noile jocuri GTA imbunatatite ale companiei Rockstar din Statele Unite?