Ce zice Google despre zvonurile privind lipsa Fortnite de pe Play Store

Ce zice Google despre zvonurile privind lipsa Fortnite de pe Play Store

La inceputul acestei luni, dezvoltatorul Epic Games a detaliat ca jocul Fortnite va necesita descarcarea si instalarea fisierului APK direct de pe site-ul sau. Avand in vedere ca jocul s-a lansat acum scurt timp pentru dispozitivele Samsung, Google recunoaste faptul ca jocul-fenomen nu este disponibil pe magazinul de aplicatii Play Store.

Epic Games a confirmat anterior ca jocul Battle Royale – Fortnite – pentru Android nu va fi lansat pe Google Play Store si ca va fi in schimb disponibil prin alte mijloace.

Google i-a incurajat pana acum pe utilizatori sa descarce aplicatii prin Play Store din motive de securitate, desi compania Google a ramas ciudat de tacuta cu privire la lipsa jocului Fortnite de pe magazinul sau de aplicatii, cel putin pana acum.

CITESTE SI:  Cu ajutorul Continuum vei putea avea o experienta de tip desktop pe smartphone-ul tau Windows 10

Lucru observat de utilizatorii Reddit, Google recunoaste acum faptul ca Fortnite nu este disponibil pe Play Store. Acest lucru este dezvaluit printr-un mesaj afisat in rezultatele de cautare de pe Play Store atunci cand se cauta “Fortnite”.

Mesajul este similar cu cel din imaginea de mai sus si ii informeaza pe utilizatori ca Fortnite Battle Royale nu este disponibil pe magazinul de aplicatii.

Cei care au urmarit stirile probabil stiu ca jocul Fortnite nu va fi disponibil pe Google Play Store, dar acest mesaj le va permite si altor gameri sa stie asta si sa mai stie ca, daca dau de un joc care arata similar pe Play Store, este un fals si ca nu ar trebui sa-l descarce.

CITESTE SI:  Cand se va incheia in Japonia productia consolei portabile PS Vita

Epic Games a invocat partea din venituri pe care Google o ia din achizitiile in-app ca fiind unul dintre motivele pentru care s-a decis sa se evite lansarea pe magazinul de aplicatii, ceea ce are sens, avand in vedere cati bani genereaza jocul.

Cu toate acestea, faptul ca Fortnite nu este disponibil pe Google Play Store lasa deschisa usa pentru hackeri si escroci pentru a profita de pe urma acestui lucru, cum ar fi prin reclamele false care au aparut in ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *