Ce venit urias genereaza inca jocul Candy Crush pe zi

Ce venit urias genereaza inca jocul Candy Crush pe zi

Desi multe discutii axate pe gaming-ul mobil se concentreaza in prezent pe Fortnite de la Epic Games, nu acesta este jocul care genereaza veniturile cele mai mari.

Sensor Tower informeaza seria Candy Crush a companiei King a generat in 2018 o suma mare de bani din microtranzactii pe dispozitivele iOS si cele Android.

Conform statisticilor de anul trecut, Fortnite al Epic Games – unul dintre cele mai populare jocuri din 2018 – genera doua milioane de dolari pe zi pe dispozitivele iOS.

CITESTE SI:  Cati ani de update-uri software promite OnePlus

Aceasta suma nu este in niciun caz una mica, dar se pare ca aceasta paleste in comparatie cu Candy Crush al companiei King. Pe baza unor informatii de la Sensor Tower, joculetul genereaza in medie 4,2 milioane de dolari pe zi.

Se spune ca in 2018 acest joc a generat in 2018 un venit de 1,5 miliarde de dolari din microtranzactii pe dispozitivele iOS si cele Android. Avand in vedere ca aceasta este o franciza veche de 6 ani, aceasta suma este una foarte impresionanta.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce joc cunoscut al Microsoft se va lansa pe iOS si Android

Se spune jocul Candy Crush original a generat un venit de 945 de milioane de dolari si ca 29% din cheltuieli a provenit de la spinoff-uri precum Candy Crush Soda Saga, in timp ce Jelly Saga a generat un venit de 90 de milioane de dolari.

Cel mai nou joc, Candy Crush Friends Saga, a generat se pare un venit de 3 milioane de dolari de la lansarea sa din octombrie 2018. Cat despre cum se compara Candy Crush cu alte jocuri, se spune ca Pokemon GO a generat un venit de 800 de milioane de dolari in 2018, in timp ce Fortnite a generat un venit de circa 445 de milioane de dolari pe dispozitivele iOS. Asadar, prin comparatie si avand in vedere ca de vechi este, se pare ca jocul celor de la King inca se tine bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *