Ce venit a generat dupa trei luni jocul Fortnite pe iOS

Ce venit a generat dupa trei luni jocul Fortnite pe iOS

Dupa ce a generat peste 25 de milioane de dolari in prima sa luna pe mobil (iOS), jocul Fortnite al companiei Epic Games si-a crescut venitul generat.

A depasit 50 de milioane de dolari in primele sale 45 de zile. Sensor Tower a dezvaluit ca, la trei luni de la lansarea sa pe iOS de pe 15 martie, jocul companiei Epic Games a generat un venit la scara planetara de 100 de milioane de dolari, pe iOS. Acum ceva timp, Fortnite a fost lansat si pe consola Nintendo Switch, dar si pe Android.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce joc cunoscut al Microsoft se va lansa pe iOS si Android

Jocurile battle-royale au crescut in popularitate in zilele noastre, iar Fortnite al Epic Games este un prim exemplu al acestui lucru. Se spune ca jocul a reusit sa ajunga la peste 125 de milioane de jucatori pana acum, ceea ce s-ar putea datora partial lansarii pe iOS, lucru care a ajutat Fortnite sa devina si mai popular si accesibil decat era deja.

CITESTE SI:  Smartphone-ul de gaming Black Shark 2 Pro e oficial. Are specificatii formidabile si un pret foarte bun

Ei bine, potrivit noilor date de la Sensor Tower, s-a dezvaluit ca Fortnite pentru iOS a reusit sa genereze un venit de 100 de milioane de dolari de la lansarea sa de mai devreme in acest an.

Retineti ca Fortnite este un joc gratuit, ceea ce inseamna ca venitul pe care Epic Games l-a generat provine din achizitiile in-app. De asemenea, acest venit este pentru versiunea iOS a jocului, ceea ce inseamna ca venitul total pe care Epic Games l-a generat ar putea fi mai mare, daca iei in calcul si celelalte platforme.

CITESTE SI:  Cum permite Valve jocurilor Windows sa ruleze si pe Linux

Fortnite a aparut recent si pe consola Nintendo Switch, fiind descarcat de 2 milioane de ori in prima zi. Jocul a fost lansat si pe Android, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la venituri mai mari. Titlul este in prezent disponibil pentru aproape orice platforma, cum ar fi Android, PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch si iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *