fbpx
Ce suma uriasa a generat PUBG Mobile numai luna trecuta

Ce suma uriasa a generat PUBG Mobile numai luna trecuta

Desi Fortnite domina genul de lupta battle-royale pe console si pe PC-uri, PUBG Mobile e jocul care genereaza, se pare, cele mai mari venituri pe smartphone-uri.

Acesta a generat o suma uriasa de la jucatori numai luna trecuta, conform Sensor Tower. Aceasta suma e totalul adunat al jocului pentru China si al variantei pentru restul lumii.

Este de la sine inteles ca jocul pentru smartphone-uri are extrem de mare succes. Sigur, e posibil ca nu vei primi aceeasi grafica pe smartphone fata de cea de pe PC, dar acest lucru nu a impiedicat jocul sa aiba succes.

CITESTE SI:  Cum vei putea recupera fisierele sterse in Android 11

Acesta are acum peste 100 de milioane de jucatori pe luna. Si nu-i numai atat, se spune ca acesta e jocul de smartphone care a generat cele mai mari venituri dintre toate jocurile de smartphone in luna mai.

Financial Times informeaza ca jocul PUBG Mobile a generat o suma de peste 149 de milioane de dolari doar luna trecuta. Acest numar include obiecte si skin-uri pe care jucatorii le-au cumparat, dar include si banii cheltuiti in Game For Peace, varianta pentru China a acestui joc.

CITESTE SI:  "Mario Bros." este primul joc clasic care ajunge pe consola Nintendo Switch

Aceasta suma e considerabil mai mare decat cele 125 de milioane de dolari generate de Honor of Kings in aceeasi perioada. Suma uriasa este, se pare, impartita intre cele doua iteratii.

PUBG Mobile a generat luna trecuta o suma de 76 de milioane de dolari, in timp ce Game For Peace a generat o suma de 70 de milioane de dolari. Ceea ce trebuie mentionat e ca cea din urma varianta e disponibila numai in China, in timp ce PUBG Mobile e disponibila in tot restul globului.

CITESTE SI:  Cat de scump de reparat va fi smartphone-ul iPhone 12 de la Apple

Compania Tencent a trebuit sa creeze o versiune rebranduita pentru China, dupa ce autoritatile de reglementare chineze au respins monetizarea PUBG Mobile in China. Este o varianta copiata dupa PUBG Mobile si e mai patriotica.