Ce suma de bani uriasa a generat jocul Fortnite doar din achizitii

Ce suma de bani uriasa a generat jocul Fortnite doar din achizitii

Jocuri

Impactul jocului Fortnite continua sa fie unul puternic, chiar si in afara industriei de jocuri (unii care au vazut finala Cupei Mondiale pot confirma).

Popularitatea acestui joc Fortnite da roade serioase pentru compania Epic Games, avand in vedere ca jocul a generat, spun unele surse, o suma de bani de 1 miliard de dolari pana acum doar din achizitiile in-game.

Suntem destul de siguri ca multi incep sa observe ca in ultima vreme pare sa existe o crestere a numarului de jocuri de tip battle royale. Probabil ca acest lucru se datoreaza succesului pe care il au titluri precum PUBG si Fortnite si, de asemenea, datorita banilor pe care acestea ii genereaza.

CITESTE SI:  In ce timp scurt a generat Alibaba 24 de miliarde de dolari din vanzari

Desi datele oficiale nu sunt disponibile, Superdata ar putea avea o idee cu privire la ce suma de bani este generata. Potrivit unui raport recent publicat de aceasta firma de cercetare de piata, se pare ca Fortnite i-a adus companiei Epic Games suma de bani de 1 miliard de dolari si mai constata ca, deoarece Fortnite este un joc gratuit de jucat, asta inseamna ca suma de 1 miliard de dolari este generata exclusiv din achizitiile din joc.

Acum cateva luni in urma, titlul Fortnite a fost lansat pe iOS, acolo unde a generat se pare suma de bani de 100 de milioane de dolari din achizitii, ceea ce inseamna ca, daca iei in considerare faptul ca Fortnite este disponibil pe mai multe platforme, nu este o exagerare sa credem ca s-a generat in total suma de 1 miliard de dolari din achizitii.

CITESTE SI:  De ce EA spune ca jocul Fortnite e bun pentru gaming

De asemenea, se asteapta ca Fortnite va ajunge si pe dispozitivele Android, ceea ce inseamna ca veniturile si suma de bani din achizitii vor creste, presupunand ca Epic reuseste sa mentina acest ritm al titlului.

Raportul firmei Superdata sustine, de asemenea, ca genul battle royale este in prezent cel mai popular pe toate platformele, ceea ce ar putea explica de ce unele jocuri precum “Call of Duty: Black Ops 4” includ acum un mode battle royale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *