fbpx

Ce s-a intamplat dupa ce un gamer si-a conectat consola de jocuri PS4 la monitorul unui aeroport

Ce s-a intamplat dupa ce un gamer si-a conectat consola de jocuri PS4 la monitorul unui aeroport

Un gamer care astepta la Aeroportul International Portland s-a plictisit. Acestuia i-a trecut apoi prin gand ca n-ar strica sa-si scoata consola PS4, sa o conecteze la un monitor de la aeroport si sa inceapa sa joace jocul Apex Legends.

Publicatia The Oregorian informeaza ca gamerul avea consola PS4 conectata la un monitor menit sa afiseze o harta pentru vizitatori, incident denumit “deturnare” a ecranului.

Stim cat de anost poate fi sa astepti la aeroport. Cu toate acestea, un gamer s-a gandit ca ar fi grozav sa-si conecteze consola de jocuri PS4 la unul dintre monitoare de acolo pentru a juca Apex Legends, conform publicatiei The Oregorian.

CITESTE SI:  Valve ar putea lucra pentru ca jocurile Windows sa fie compatibile cu alt sistem de operare

Incidentul a avut loc joi, cand unul dintre monitoarele care afisau informatii importante (se pare ca harta aeroportului) a fost deturnat de un gamer pentru a juca jocuri pe consola PS4.

Acel gamer a fost raportat la securitate la cateva momente dupa ce monitorul a fost observat ca afisa jocuri. Desigur, calatorii au nevoie de informatiile de pe ecran pentru a se orienta fara sa piarda timp.

CITESTE SI:  Toate skin-urile din jocul Mortal Kombat 11 costa o suma uriasa

Deci cu siguranta nu a fost o idee buna ca acel gamer sa foloseasca monitorul aeroportului pentru a juca acel joc. Cei de la aeroport s-au apropiat de gamer si i-au cerut amabil sa opreasca jocul si sa deconecteze consola PS4 de la ecran.

CITESTE SI:  Cum va fi consola PS5, conform detaliilor oficiale ale Sony

Acesta a intrebat daca poate termina nivelul. Spre dezamagirea lui, i s-a refuzat sa continue jocul. Se pare ca a fost o interactiune politicoasa, fara a fi nevoie sa se intervina in forta.

Acestea fiind spuse, nu ar trebui sa procedezi cum a procedat acel gamer (sa-ti conectezi consola PS4 la monitorul aeroportului), nici macar pentru a suporta mai bine asteptarile. Ce parere ai despre aceasta intamplare cu consola PS4?