fbpx

Ce pret are un controler DualSense pentru PS5

Ce pret are un controler DualSense pentru PS5

Consola de jocuri PS5 a fost anuntata oficial de compania Sony din Japonia. Cu toate acestea, aceasta consola de jocuri va veni cu un singur controler DualSense, ceea ce inseamna ca nu poti juca multiplayer local cu un alt gamer. Asa ca va fi nevoie sa cumperi un al doilea controler DualSense pentru PS5. Sony a dezvaluit ce pret are.

Compania Sony din Japonia a anuntat recent PS5, la un pret de 499 de dolari pentru varianta obisnuita si 399 de dolari pentru varianta digitala.

CITESTE SI:  Ce super-alianta s-a format impotriva Google si Apple

Cu toate acestea, ambele variante vor veni cu un singur controler, acesta numindu-se DualSense. Dar daca vrei sa joci jocuri cu altii la aceeasi consola de jocuri? Va trebui sa cumperi un nou controler.

Deci, intrebarea e: cat costa un nou DualSense? Conform companiei Sony din Japonia, un DualSense va avea un pret de circa 70 de dolari.

Nu e prea scump, dar e un cost suplimentar pe care va trebui sa-l ai in vedere daca cumperi o consola PS5 si intentionezi sa o folosesti pentru a juca local cu altii.

CITESTE SI:  Si asta va ajunge pe masinile Tesla in curand, spune Elon Musk

Controlerul DualSense e wireless, iar daca doresti sa il incarci, compania din Japonia vinde si o statie de incarcare optionala care va fi capabila sa incarce doua controlere simultan si care va avea un pret de 30 de dolari.

Deci e posibil ca va trebui sa cheltui 100 de dolari in total. Alte accesorii pe care compania japoneza Sony le vinde alaturi de consola de jocuri PS5 includ o camera HD pentru streameri, o casca wireless 3D Pulse si o telecomanda media.

CITESTE SI:  De ce Google intrerupe colaborarea cu Hong Kong

Sony PS5 e in prezent stabilita pentru a fi lansata pe 12 noiembrie 2020 pe piete precum Statele Unite, iar in restul lumii consola va ajunge pe 19 noiembrie. Ce parere ai despre asta?

Intentionezi sa cumperi noua consola de jocuri PS5 de la Sony? Daca raspunsul e afirmativ, ai de gand sa cumperi un al doilea controler wireless DualSense cu pret de 70 de dolari?