fbpx

Ce pret are noul controler de jocuri pentru smartphone-uri al Razer

Ce pret are noul controler de jocuri pentru smartphone-uri al Razer

Razer este o companie cunoscuta pentru crearea de periferice de gaming si accesorii pentru jocuri. Daca esti un gamer pe un smartphone Android, atunci s-ar putea sa fii interesat de faptul ca compania a anuntat intre timp cel mai nou controler de jocuri al sau pentru smartphone-urile Android, Razer Kishi.

Acesta este un nou accesoriu care ofera gamerilor cu smartphone-uri Android acces la controale fizice. Jocurile mobile pot fi incredibil de distractive, dar controalele de pe ecran sunt in general greu de utilizat si uneori nu se simt la fel de receptive in comparatie cu controlerele de jocuri fizice.

CITESTE SI:  Functia Android care ii alerteaza pe utilizatori sa nu-si foloseasca smartphone-urile in timpul mersului

Dar aici isi dovedeste noul controler de jocuri utilitatea. Dispozitivul a fost initial prezentat la targul de tehnologie CES pe la inceputul acestui an, iar acum se pare ca va fi disponibil pentru cumparare. Acesta dispune de un D-pad cu 8 cai, doua declansatoare analogice si doua butoane in partea din spate.

Cea mai buna parte la controlerul Razer Kishi este faptul ca, spre deosebire de alte controlere de jocuri care se bazeaza pe Bluetooth, experienta cu noul accesoriu de gaming ar trebui sa fie relativ lipsita de delay, pentru ca se conecteaza direct la smartphone-ul Android prin portul USB-C.

CITESTE SI:  De ce Tesla si-ar putea oferi codul sursa de securitate si altor producatori de masini

Desigur, nu toate dispozitivele sunt compatibile cu controlerul Razer Kishi, dar majoritatea smartphone-urilor de varf Android ar trebui sa fie compatibile.

Printre acestea se numara smartphone-urile Android de varf ale companiei Samsung din Coreea de Sud de la Galaxy S8 si mai noi, Google Pixel 2 si mai noi si, desigur, Razer Phone si Phone 2.

CITESTE SI:  Acest producator auto si-a inchis serviciul de abonament

Razer Kishi are un pret de 80 de dolari si e disponibil pentru achizitionare pentru smartphone-urile Android. O versiune pentru iPhone ar trebui sa apara in aceasta vara. Ce parere ai despre noul controler de jocuri cu pret de 80 de dolari, Razer Kishi? Crezi ca la pretul sau poate fi o investitie inspirata?