fbpx

Ce pret are consola de jocuri portabila Pocket a Analogue

Ce pret are consola de jocuri portabila Pocket a Analogue

Compania Analogue va vinde in curand o noua consola de jocuri portabila. Aceasta se numeste Pocket si va putea rula jocuri de pe diverse cartuse originale. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde.

Au trecut 9 luni de cand Analogue a anuntat Pocket, o consola de jocuri portabila cu pret de 199 de dolari care poate rula joculete Game Boy, Game Gear, Neo Geo Pocket Color si Atari Lynx de pe cartusele originale.

Noul dispozitiv a fost programat pentru a fi lansat in 2020, dar compania Analogue sustine acum ca, din cauza starii mondiale si a neajunsurilor din lantul de aprovizionare, dispozitivul va fi livrat in mai 2021.

CITESTE SI:  Premiera sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor a fost piratata de peste 90 de milioane de ori

Pocket, la fel ca toate dispozitivele de gaming ale Analogue, este construit in jurul unui cip FPGA. In timp ce consolele de jocuri retro-all-in-one ruleaza de obicei jocuri prin emulare de software, Analogue programeaza un nucleu FPGA pentru a imita circuitele originale ale unei console clasice.

CITESTE SI:  Marginile lui Samsung Galaxy S9 s-ar putea sa nu fie la fel de subtiri pe cat ne asteptam

FPGA poate apoi rula cartusele originale, ca si cum ar fi consola originala. De la anuntul initial, au aparut cateva modificari la Pocket. La exterior, butoanele de pornire, de selectare si home au fost mutate de la marginea dispozitivului in partea inferioara-centru.

Pe plan intern, principala noua caracteristica consta in “modurile de afisare originale”. Acest lucru are nevoie de ecranul LCD de inalta calitate al Pocket si imita ecranele unor diverse dispozitive portabile.

CITESTE SI:  De ce utilizatorii ar putea dezactiva butonul Bixby de pe Samsung Galaxy Note 9, in curand

Ecranul acestui dispozitiv de gaming al Analogue are 3,5 inci si o rata de refresh variabila. De asemenea, vine cu un acumulator de 4300mAh care ofera o autonomie de gaming de 6-10 ore.

Consola de jocuri portabila Analogue Pocket va fi disponibila pentru precomanda la un pret de 199 de dolari. Ce parere ai despre aceasta consola de jocuri portabila? Si ce parere ai despre pret?