fbpx

Ce pret accesibil are serviciul de streaming de jocuri Luna al Amazon

Ce pret accesibil are serviciul de streaming de jocuri Luna al Amazon

A aparut un nou serviciu de streaming de jocuri. Este vorba despre Luna si a fost lansat de compania Amazon din Statele Unite. Iar abonamentul pentru acest serviciu e accesibil la pret, macar pentru moment.

Anul trecut, s-a dezvaluit ca Amazon dorea sa intre in businessul de streaming de jocuri, iar acum acest lucru s-a confirmat. Compania a anuntat recent Luna, un serviciu de streaming de jocuri care a sosit dupa alte platforme de acest gen, cum ar fi GeForce Now de la NVIDIA, xCloud de la Microsoft si Stadia de la Google.

CITESTE SI:  La ce este mai bun Google Home decat Amazon Echo cu Alexa

Cu toate acestea, noul serviciu de streaming al Amazon nu va similar cu alte platforme de acest gen. Spre deosebire de Google Stadia unde trebuie sa platesti pentru fiecare joc individual pentru a-l putea juca, Luna de la Amazon va urma un concept similar cu cel al serviciului xCloud.

Adica vei plati o taxa de abonament fixa si vei avea acces la intreaga biblioteca de continut de gaming. Cu toate acestea, chiar si asa, serviciul de streaming de jocuri Luna va diferi de xCloud, iar asta pentru ca Amazon va lansa “canale” individuale pentru editorii parteneri.

CITESTE SI:  Cand se va inchide ultimul serviciu de pagere din Japonia

Unul dintre editorii parteneri e Ubisoft, iar gamerii pot alege sa se aboneze la acel canal pentru a accesa continut specific Ubisoft. Alternativ, se pot abona si la canalul Luna+ care vine cu propriile jocuri.

Deocamdata, fiecare canal ar putea avea propriile limitari/cerinte. De exemplu, canalul Luna+ accepta pana la doua dispozitive simultan, in timp ce canalul Ubisoft accepta doar un singur dispozitiv simultan.

CITESTE SI:  Care este cel mai bun asistent virtual din acest moment

Noul serviciu de streaming Luna al Amazon are un pret lunar de 5,99 dolari, iar Amazon sustine ca acesta e pretul sau introductiv. Nu e clar ce pret va avea abonamentul la canalul Ubisoft.

Noul serviciu de streaming de jocuri Luna cu pret lunar de 5,99 dolari al Amazon e inca in stadiile incipiente, asa ca nu e inca disponibil pentru toata lumea, e disponibil doar pentru jucatorii de jocuri din Statele Unite pentru moment.