fbpx
Ce numar urias de descarcari are jocul Super Mario Run

Ce numar urias de descarcari are jocul Super Mario Run

Nintendo a oferit niste stiri grozave cu privire la cum se descurca jocul Super Mario Run. Se pare ca acest joc a ajuns la un numar urias de descarcari.

90% dintre aceste descarcari au avut loc in afara Japoniei, compania Nintendo fiind optimista ca atrage noi oameni din intreaga lume. Jocul de mobil inca atrage public, se pare, ceea ce este o veste grozava!

Desi Miitomo este practic primul joc Nintendo lansat pentru mobil, Super Mario Run a fost cel mai bun joc Nintendo care a fost lansat pentru mobil.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum creeaza Blizzard efectele vizuale din jocul Diablo 3

Putem spune ca entuziasmul din jurul acestuia era destul de mare, dar, cand a fost lansat, cativa au fost dezamagiti de acesta. Cu toate acestea, se pare ca, in ciuda acestui lucru, titlul a continuat sa fie descarcat in ultimii doi ani.

Conform celor mai noi date financiare ale Nintendo, aplicatia a fost descarcata de aproape 300 de milioane de ori in ultimii doi ani de cand Super Mario Run a fost lansata pentru prima data.

CITESTE SI:  Sony lanseaza noua camera mirrorless A7 III - specificatii si pret

Potrivit presedintelui Nintendo, Shuntaro Furukawa, “Au trecut aproape doi ani de la lansarea Super Mario Run, dar numarul de descarcari continua sa creasca, iar aplicatia este acum instalata pe aproape 300 de milioane de dispozitive din intreaga lume. Descarcarile din afara Japoniei continua si reprezinta acum peste 90% din total”.

Acest lucru este destul de impresionant, mai ales daca iei in considerare faptul ca in 2017 jocul a fost descarcat de 150 de milioane de ori. Cu toate acestea, in ciuda acestui lucru, Nintendo a recunoscut anterior ca Super Mario Run nu este la fel de profitabil pe cat si-ar fi dorit.

CITESTE SI:  Ce serviciu propriu ar putea Sony scoate la vanzare

Jocul este gratuit de jucat, gamerii putand accesa continut limitat. Dar pot plati 10 dolari pentru a debloca totul, ceea ce i-a tinut la distanta pe unii gameri.