fbpx

Ce joc Mario actualizat se va lansa pe Nintendo Switch

Ce joc Mario actualizat se va lansa pe Nintendo Switch

Un anumit joc Mario actualizat se va lansa peste ceva timp pe consola de jocuri Switch a companiei Nintendo din Japonia. Compania din Japonia sustine ca acesta va fi capabil de multiplayer online, dar si de multiplayer local. De fapt, se va pune un accent pronuntat pe gamingul impreuna cu alti gameri pasionati de franciza de gaming Mario.

Consola Wii U s-a vandut in doar o fractiune din unitatile in care s-a vandut consola Wii cu ani mai devreme, asa ca unele jocuri remarcabile nu au castigat niciodata atentia pe care o meritau.

CITESTE SI:  Cum ar fi fost descris iPad-ul inca din 1983 de catre Steve Jobs

Super Mario 3D World ar putea fi unul dintre cele mai bune exemple ale acestei tendinte, dar acum compania Nintendo din Japonia intentioneaza sa aduca o versiune actualizata a acestui joc pe Switch pentru o audienta noua si cuprinzatoare, la timp pentru cea de-a 35-a aniversare a francizei Mario.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury se va lansa pe consola Switch pe 12 februarie 2021 si, la fel ca in cazul jocului original, va puteti astepta la un accent pronuntat pe gamingul cu altii.

CITESTE SI:  De ce Blizzard va detine jocurile pe care le creezi folosind instrumentele sale

Nintendo din Japonia sustine ca ne putem astepta atat la gaming cu multiplayer online, cat si cu multiplayer local pe consola Nintendo Switch. Ceea ce e si mai interesant e partea “+ Bowser’s Fury” – care pare sa fie o extindere a jocului de baza cu noi niveluri si puteri – desi in acest moment detaliile sunt limitate.

CITESTE SI:  LG ofera gratuit 4000 de smartphone-uri LG G4

Fanii Mario sunt incantati cu privire la ce se va lansa pe consola Switch. Sa speram ca compania Nintendo din Japonia va prezenta in curand detaliile oficiale.

Ce parere ai despre versiunea actualizata a jocului Super Mario 3D World care se va lansa anul viitor pe consola Switch a companiei japoneze Nintendo? Crezi ca va avea priza la gamerii care folosesc consola Nintendo Switch pentru activitatea de gaming?

Facebook