fbpx

Ce informatii Nintendo din anii ’90 au aparut online

Ce informatii Nintendo din anii '90 au aparut online

Compania Nintendo din Japonia e o companie de jocuri cu o vechime de zeci ani. Recent, o cantitate de informatii Nintendo din anii’90 a aparut in online. Se prea poate ca nu asta a fost dorinta companiei japoneze, dar e posibil ca nu e cine stie ce paguba, informatiile dezvaluite online fiind vechi de zeci de ani.

Daca te-ai intrebat vreodata cum au evoluat jocurile clasice ale Nintendo inainte de a ajunge pe rafturile magazinelor, acum exista sanse ca poti afla.

CITESTE SI:  Ce numar urias de conturi Gmail active exista

Conform VGC, o giga-divulgare de informatii si cod sursa de la Nintendo care dateaza de pe la jumatatea anilor ’90 a aparut in online. Au fost dezvaluite prototipuri de jocuri care aratau si se comportau diferit fata de produsele finale ale companiei Nintendo din Japonia.

Yoshi’s Island (vezi imaginea de deasupra) a avut o interfata diferita, muzica si joculete, in timp ce Super Mario Kart nu era capabil de drifting.

CITESTE SI:  De ce Riot Games va avea o pauza de o saptamana

Alte jocuri nefinisate includ Super Mario World (Bowser ar fi putut avea picioare vizibile) si Zelda 3, o testare foarte timpurie a motorului pentru ceea ce ar deveni Mario Kart 64.

Informatiile dezvaluite online par exacte. Nu e clar cine a obtinut informatiile sau cum au fost obtinute. Nu ar fi surprinzator daca compania din Japonia ar scoate din online aceste materiale.

Desi sunt vechi de zeci de ani, sunt totusi materiale interne. Totusi, ceea ce a aparut acum poate servi si ca imagine a unui moment important din istoria companiei din Japonia.

CITESTE SI:  Cine-i ingrijorat ca Apple nu are smartphone-uri pliabile

In plus, aceste informatii aparute online sunt ca si un reminder ca jocurile se pot schimba drastic in timpul dezvoltarii. Ce parere ai despre aceasta divulgare online de jocuri clasice nefinisate din anii ’90 ale companiei Nintendo din Japonia? Crezi ca Nintendo e deranjata de aceasta divulgare de informatii interne?