Ce imbunatatiri va primi jocul mobil Fortnite de la Epic Games

Ce imbunatatiri va primi jocul mobil Fortnite de la Epic Games

Epic Games a anuntat mai multe imbunatatiri viitoare care vor ajunge pentru Fortnite pentru diverse dispozitive mobile. Raportul “State of Mobile Development” a fost lansat vineri, 2 noiembrie. Acesta include subiecte despre mai multe imbunatatiri.

Mai devreme in acest an, Epic Games a anuntat ca va lansa jocul Fortnite pe dispozitivele mobile. Atat pentru iOS, cat si pentru Android. Vestea buna pentru gamerii mobili care sperau sa vada imbunatatiri aduse jocului Fortnite pentru smartphone este ca Epic Games exact asta a planuit.

CITESTE SI:  Google ne spune cand se va incheia suportul pentru smartphone-urile Nexus si Pixel

Compania Epic Games a anuntat planurile de dezvoltare pentru dispozitivele mobile, iar unele dintre imbunatatiri includ cresterea ratei de cadre pe secunda a jocului Fortnite, la 60 de cadre pe secunda pentru dispozitivele de varf.

“In viitorul apropiat, vom debloca functionalitatea 60 de cadre pe secunda pentru un numar limitat de dispozitive de varf. Efectuam teste ale dispozitivelor pentru a ne asigura ca acestea pot mentine un nivel ridicat al performantei pe parcursul mai multor jocuri fara sa se supraincalzeasca”.

CITESTE SI:  Ce zice Google despre zvonurile privind lipsa Fortnite de pe Play Store

Epic Games a anuntat, de asemenea, ca va lucra la imbunatatiri pentru dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat. De exemplu, va optimiza memoria pe care jocul Fortnite mobil o foloseste, dar va si optimiza o rata de cadre mai consistenta in timpul sesiunilor lungi de gaming.

De asemenea, compania Epic Games lucreaza pentru ca jocul mobil Fortnite sa nu mai ocupe mult spatiu cu fiecare update si spera sa reduca dimensiunile update-urilor. Pe langa aceste imbunatatiri ale performantei, Epic Games a anuntat, de asemenea, ca va aduce un HUD (Head-Up Display) personalizabil in jocul Fortnite, dar si ca va efectua schimbari ale controalelor si ca va suporta controlere. Se asteapta ca toate aceste imbunatatiri vor fi disponibile in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *