fbpx
Ce companie surpriza lucreaza la accesorii Xbox oficiale

Ce companie surpriza lucreaza la accesorii Xbox oficiale

O anumita companie a dezvaluit ca lucreaza la accesorii oficiale pentru consolele de jocuri Xbox de la Microsoft. Respectiva companie nu a dezvaluit exact la ce accesorii lucreaza, asa ca unii doar au speculat.

Problema cu echipamentul de gaming este ca acesta tinde sa arate destul de ostentativ cu luminile RGB care aparent sunt pe placul gamerilor, sau macar pe placul gamerilor care pretuiesc estetica.

Daca preferi ceva mai clasic si mai discret, atunci ai putea fi interesat de faptul ca Bang & Olufsen intra pe piata de gaming. Compania a indicat pe Twitter faptul ca lucreaza cu Microsoft pentru a dezvolta accesorii oficiale pentru consolele de jocuri Xbox.

CITESTE SI:  Care e cel mai bine vandut smartphone din lume in 2018

Bang & Olufsen nu a dezvaluit inca oficial la ce accesorii Xbox oficiale lucreaza mai exact, dar avand in vedere faptul ca aceasta companie e cunoscuta pentru dispozitivele audio, putem specula ca este vorba despre o boxa sau despre niste casti.

CITESTE SI:  Razer planuieste sa produca perturbatii pe piata de gaming mobil

Potrivit vicepresedintelui companiei Bang & Olufsen: “Tehnologia a avansat in domeniul jocurilor, iar imbunatatirea experientei audio are un rol cheie. Intrand in industria jocurilor, dorim sa oferim lucruri la care ne pricepem: sa oferim sunet extraordinar intr-un design uluitor si o manopera de calitate. Credem ca exista un potential comercial important in domeniul gamingului si am gasit in Xbox partenerul ideal pentru a valorifica acest potential”.

Acestea fiind spuse, Bang & Olufsen nu e cunoscuta pentru dispozitivele accesibile la pret, asa ca nu ar trebui sa te surprinda daca aceste accesorii oficiale pentru consolele de jocuri Xbox ajung sa fie scumpe.

CITESTE SI:  Ce companie e in varful pietei japoneze de PC-uri desktop

Ce parere ai despre faptul ca compania Bang & Olufsen dezvolta accesorii oficiale pentru consolele de jocuri Xbox? Crezi ca va avea succes compania, tinand cont de faptul ca acele accesorii oficiale pentru consolele de jocuri Xbox probabil nu vor fi prea ieftine?