fbpx

Ce companie independenta de gaming isi va produce propriile jocuri

Ce companie independenta de gaming isi va produce propriile jocuri

O companie independenta de productie media, cunoscuta in special pentru producerea de jocuri video si filme premiate, formeaza un studio intern de dezvoltare de gaming pentru a-si crea propriile proiecte.

Entitatea respectiva opereaza deja un business de editor de gaming din 2016 sub numele de Annapurna Interactive si este responsabila pentru finantarea si comercializarea unora dintre cele mai indragite jocuri independente din ultimul deceniu.

Printre acestea se numara What Remains of Edith Finch, Kentucky Route Zero, Outer Wilds si altele. Compania independenta in cauza se numeste Annapurna. Annapurna Pictures, partea de film a companiei, este si mai notorie, avand o multime de nominalizari la Oscar si castigand premii pentru filmele pe care le-a coprodus, cum ar fi Her, American Hustle si Zero Dark Thirty.

CITESTE SI:  Ce imbunatatiri primeste Samsung Galaxy S8 cu cel mai nou update

Acum, compania de gaming independenta Annapurna isi doreste sa produca propriile sale jocuri cu un studio intern complet nou. “Am avut onoarea de a lucra cu unii dintre cei mai talentati creatori independenti de jocuri din lume”, a declarat presedintele Annapurna Interactive, Nathan Gary.

CITESTE SI:  Compania care a produs si vandut iPhone-uri din componente defecte

“Multi dintre noi provenim dintr-un mediu de dezvoltare interna si suntem incantati sa contribuim la Annapurna Interactive in viitor. Suntem nerabdatori sa impartasim informatiile despre productiile la care lucram”.

Noul studio de gaming va avea sediul in Los Angeles, iar Annapurna angajeaza in prezent oameni pentru un proiect necunoscut. Aceasta tranzitie de gaming reprezinta o tendinta graitoare in dezvoltarea jocurilor.

CITESTE SI:  De ce Samsung nu va mai vinde componente pentru smartphone-urile Huawei

Adica, uneori este mai viabil financiar pentru o companie sa produca jocuri intern, in loc sa finanteze proiecte externe care reduc profiturile. Desi nu e clar exact ce productii intentioneaza compania independenta de gaming Annapurna sa creeze, o parte dintre gameri se declara incantati.