fbpx

Ce cadouri ar putea fi oferite in Fortnite

Ce cadouri ar putea fi oferite in Fortnite

Sistemul mult asteptat de oferire de cadouri al jocului Fortnite ar putea fi aproape de lansare. Un astfel de sistem permite jucatorilor sa-si cumpere reciproc lucruri in magazinul jocului, probabil skin-uri si emote-uri. Nici oferirea drept cadou a unui Battle Pass s-ar putea sa nu iasa complet din discutie. Dar V-Bucks? Poate.

Jocul Fortnite al Epic Games este unul gratuit, dar se bazeaza pe microtranzactii pentru a genera bani (ceea ce pare sa fi reusit). In cea mai mare parte, achizitiile in-game sunt pentru schimbari cosmetice, iar jucatorii Fortnite ar putea fi incantati sa afle ca acestea ar putea fi in curand oferite drept cadouri.

CITESTE SI:  Airbnb are mai multe listari decat cele top 5 branduri de hoteluri combinate

Intr-un tweet de @The1Jaren, s-a dezvaluit ca exista un buton in meniul jocului Fortnite prin care gamerii vor putea cumpara lucruri si sa le ofere drept daruri amicilor si altor jucatori.

Cu toate acestea, nu este clar care lucruri vor putea fi oferite drept cadouri. Probabil toate schimbarile cosmetice care pot fi cumparate in jocul Fortnite pot fi oferite drept daruri, dar nu este clar daca acestea se extind la Battle Passes.

CITESTE SI:  Ce beneficiu au automatele de vanzare cu recunoastere faciala din Japonia

De asemenea, nu este clar daca jucatorii vor putea oferi V-bucks drept cadouri altor jucatori. V-bucks este propria moneda a Fortnite folosita pentru a cumpara lucruri in joc.

Detalii suplimentare au dezvaluit ca oferirea de cadouri va fi limitata la 5 lucruri pe zi, ceea ce indica faptul ca dezvoltatorii nu vor ca sistemul sa fie abuzat sau transformat intr-un fel de piata pentru revanzatori terti.

CITESTE SI:  Cum e aplicatia oficiala de YouTube pentru Nintendo Switch

Epic Games a abordat in trecut subiectul oferirii de cadouri amicilor, iar acum se pare ca acea caracteristica se afla aproape de lansare. Avand in vedere ca jocul Fortnite poate fi jucat cross-play pe cam toate platformele, oferirea de daruri are practic logica acum.