fbpx

Ce beneficii are abonamentul Fortnite Crew pentru jocul Fortnite

Ce beneficii are abonamentul Fortnite Crew pentru jocul Fortnite

Compania de gaming Epic Games din SUA a anuntat ca va lansa in curand Fortnite Crew, si anume un abonament pentru jocul Fortnite. Aceasta companie a dezvaluit ce beneficii si avantaje va avea acel abonament.

Mai devreme in aceasta luna, s-a vehiculat ca compania Epic Games din Statele Unite ar putea lansa un serviciu de abonament pentru acest joc.

Acesta le-ar oferi gamerilor un flux constant de moneda in joc, dar si alte avantaje. Se pare ca aceste lucruri s-au adeverit, deoarece compania Epic Games din SUA a anuntat intre timp serviciul. Se numeste Fortnite Crew.

CITESTE SI:  Ce pret are varianta Performance a masinii electrice Tesla Model 3

Avand un pret de 11,99 dolari pe luna, un abonament Fortnite Crew va oferi jucatorilor acces la anumite lucruri pentru intregul sezon si acces continuu cat timp raman abonati.

De asemenea, li se vor oferi 1000 de V-Bucks in fiecare luna, ceea ce le va permite gamerilor sa cumpere obiecte in jocul companiei Epic Games, dar si o noua tinuta Fortnite Crew in fiecare luna.

CITESTE SI:  Procesoarele carei companii sunt sigure fata de vulnerabilitatea ZombieLoad

Avand in vedere ca V-Bucks au de obicei un pret de 7,99 de dolari, pentru 4 dolari in plus vei avea si alte avantaje, asa ca e o investitie recomandata daca esti un gamer pasionat care va juca jocul Fornite al Epic Games si in viitor.

Acestea fiind spuse, 11,99 dolari se acumuleaza iar abonamentul poate fi costisitor pe termen lung. Dar acesta i-ar putea tenta pe gamerii care apreciaza aceste avantaje.

CITESTE SI:  Unde poti descarca jocul GTA 5, gratuit si legal

Fortnite Crew va fi lansat oficial pe 2 decembrie, odata cu lansarea Capitolului 2 – Sezonul 5, asa ca ai timp suficient la dispozitie pentru a te decide.

Jocul companiei va continua sa fie gratuit, asa ca, daca nu doresti abonament, poti sa refuzi. Vei putea juca jocul Fortnite al companiei Epic Games din Statele Unite fara abonament ca pana acum.

Facebook